Bourjois Little Round Pot Blush Blush

1×
Bourjois Little Round Pot Blush Blush
Bourjois Little Round Pot Blush Blush

Beschrijving Bourjois Little Round Pot Blush
Kenmerken

De baked blush Bourjois Blush heeft een zijdezachte, licht glinsterende textuur die op een natuurlijke manier je wangen benadrukt en de gezicht een gezonde uitstraling geeft.

Eigenschappen:

  • definieert en accentueert de vorm van je jukbeenderen
  • doet de huid stralen en zorgt voor een gezonde look
  • de transparante, lichte textuur blijft perfect op de huid hangen
  • bevat een ingebouwd spiegeltje en handig kwastje
  • ideaal voor in je handtas en voor onderweg
  • ruikt heerlijk naar rozen

Aanbrengen:
Glimlach en breng de blush met cirkelvormige bewegingen aan op je jukbeenderen. Smeer uit tot de overgangen onzichtbaar zijn.

Kenmerken

Tint
roze
Consistentie
compact

Over het merk Bourjois

Het Franse merk van decoratieve cosmetica Bourjois werd in 1863 opgericht door de visionair Joseph-Albert Ponsin. De eerste producten betroffen wasachtige make-upstaafjes die uitsluitend bestemd waren voor toneelspelers en die grappige namen als "Jealous" (jaloers) of "Lovesick" (smoorverliefd) droegen.

Tegenwoordig breng Bourjois een breed scala van producten op de markt – mascara, eyeliners, lippenstiften, reinigingsmelk, deodorants, douchegels, parfums en andere - die voornamelijk bestemd zijn voor vrouwen. Toch probeert het merk de oorspronkelijke filosofie vast te houden en zijn klanten topkwaliteit tegen een redelijke prijs aan te bieden.

De cosmetica van Bourjois wordt niet alleen graag gebruikt door professionele visagisten en stylisten, maar ook door vele beroemdheden. Het merk Bourjois is gewild bij iedereen die er mooi wil uitzien, een eigen image wil creëren, creatief is en zich graag wil opmaken.

Review Bourjois Little Round Pot Blush1