Body mist

Meest verkocht

Body spray

Verwen je geest met de aangename geur van exotisch fruit, een frisse bries of sensuele vanille. Probeer heerlijke bodysprays of bodymists uit, die hebben niet alleen in de zomer een verkwikkende werking!

Een bodyspray, ook wel bodymist genoemd, is een fijne nevel die na het sprayen neerdaalt. De samenstelling van bodysprays is licht, zacht en minder geconcentreerd. Daarom zijn ze een uitstekend zomers alternatief voor je favoriete parfum.                                                                                           

Hoe je bodyspray gebruikt, is helemaal aan jou. Hij zorgt voor verfrissing van je lichaam en geest, en je kan er behalve je huid bijvoorbeeld ook je haar, een sjaaltje of een kamer heerlijk mee laten geuren.

De geur van bodymist houdt gewoonlijk 3-4 uur aan, dus korter dan bij parfum. Zo kan je gedurende de dag van geur wisselen, afhankelijk van de situatie of je stemming.

Tot de populairste geuren behoren de bodysprays van Victoria's Secret, Guess, Kenzo, Dolce & Gabbana en andere beroemde parfummerken. Ook vind je bij ons bodysprays voor mannen, maar ook een bodyspray met glitters voor speciale gelegenheden.