Antirimpel crème

Je hebt gekozen
 • Rimpels en rijpe huid
Filter
Prijs

tot

Wanneer te gebruiken
Merk
Toon meer
Voor wie?
Gratis geschenken en aanbiedingen
Beoordeling
 •   34
 •   7
 •   4
 •   3
 •   1
Meest verkocht

Waaruit zijn de beste antirimpelcrèmes samengesteld?

Het elixer voor de eeuwige jeugd bestaat nog steeds niet, maar dat betekent niet dat een rimpelvrije huid is voorbehouden aan jonge mensen. Gebruik een antirimpelcrème en geniet ook na je vijftigste nog van een jeugdig uiterlijk!

Een goed gekozen antirimpelcrème zorgt ervoor dat je huid intensief wordt gehydrateerd, gevoed en vooral mooi wordt gladgestreken. Maar waar herken je een goede crème aan? Let altijd goed op de samenstelling. Een doeltreffende antirimpelcrème moet bestanddelen als hyaluronzuur, retinol, co-enzym Q10, peptiden, ceramiden, vitamine A, C en E of collageen bevatten. Die gaan vroegtijdige veroudering van de huid tegen en houden haar soepel en glad.

Antirimpelcrèmes naar leeftijd:

 • Neem zo vroeg mogelijk een antirimpelcrème 25+ oftewel crème tegen de eerste rimpels op in je verzorgingsritueel. Op deze leeftijd is vooral hydratatie belangrijk; gebruik daarom bij voorkeur een hydraterende antirimpelcrème met hyaluronzuur.
 • Antirimpelcrèmes 40+ bevatten gewoonlijk collageen en retinol, die je in het algemeen in anti-agingcosmetica vindt. Ze gaan de strijd aan met rimpels rond de mond, de ogen en op het voorhoofd en werken tegen verslapping van de gezichtscontouren.
 • Antirimpelcrèmes 50+ zijn dikker en hebben een liftende functie. Ze werken tegen diepe rimpels, maar ook tegen pigmentvlekken. Daarnaast is bescherming tegen de zon (SPF) belangrijk.

Antirimpel dag- en nachtcrèmes

 • Antirimpel dagcrèmes met SPF beschermen de huid tegen schadelijke zonnestraling en negatieve omgevingsfactoren. Ze hydrateren de huid en strijken haar glad.
 • Antirimpel nachtcrèmes bevatten extra veel werkzame stoffen voor een diepgaand herstel van de huid tijdens de slaap. Hieronder vallen ook antirimpelcrèmes met retinol, die alleen voor ‘s nacht moeten worden gebruikt.

Antirimpel-oogcrème

De fijne huid van het gebied rond je ogen heeft speciale verzorging nodig. Daarom wordt aanbevolen om behalve je gewone verjongende crème ook een speciale antirimpel-oogcrème met vitaminen, proteïnen of peptiden te gebruiken. Deze crèmes zorgen er niet alleen voor dat het gebied rond je ogen wordt gladgestreken, maar gaan vaak ook donkere kringen en wallen te lijf.

Hoe versterk ik het effect van antirimpelcrème?

Wil je het effect van je verjongende crème ten volle benutten? Gebruik dan voor je de crème aanbrengt eerst een antirimpel-gezichtsserum en gun jezelf een tot twee keer per week een huidmasker. Beide producten hebben een sterk geconcentreerde samenstelling en versterken het effect van je antirimpelcrème aanzienlijk. Ook een massageroller voor je gezicht of faceroller bevordert het gladstrijken van rimpels en weet goed raad met zwellingen onder de ogen of een onderkin.

Maak een keuze uit ons assortiment met de beste antirimpelcrèmes. Bij ons vind je ook antirimpelcrèmes voor mannen, natuurlijke antirimpelcrèmes, hoogwaardige liftende crèmes en antirimpelcrèmes met slangengif!

Tip: weet je niet welke crème je moet kiezen? Doe inspiratie op in ons artikel De beste antirimpelcrèmes!