EisenbergSecret V Ambre d'Orient Eau de Parfum voor Mannen

Eisenberg Secret V Ambre d'Orient Eau de Parfum voor Mannen
Eisenberg Secret V Ambre d'Orient Eau de Parfum voor Mannen
Gratis verzending
100 ml
151,98

Meer dan 5 st. in voorraad | Code: EIS0273
1
PostNL
donderdag 9-12-2021
Afhaallocaties
donderdag 9-12-2021
UPS Air Mail
morgen al dinsdag 7-12-2021

Laat je verleiden door de nonchalante, charmant mysterieuze geur die de eau de parfum voor mannen Eisenberg Secret V Ambre d’Orient in zich verbergt. De ongedwongen charme van amber in de basisnoten is een uiting van de zachtheid van mannelijke verleiding.

  • geheimzinnige, oriëntaalse geur met amberakkoorden
  • voor de charmante man die geniet van het verleiden
  • perfect geschikt om overdag en op bijzondere gelegenheden te dragen.

Samenstelling van de geur
De topnoten van de eau de parfum Eisenberg Secret V Ambre d´Orient, bestaande uit bergamot, jasmijn en roos en verwarmd met de kruidige noten van kaneel en roze peper leiden je naar het hart van een rijk oosters land, waar nagarmotha en ceder hun houtachtige, puur mannelijke karakter onthullen, aangevuld met akkoorden van vetiver en patchoeli. De doordringende, sensuele wierook in de basisnoten die zich verenigt met mirre, tonkaboon, benzoë, vanille en muskus, tekent een spoor waarin amber tot sultan verheven wordt.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Jasmijn , Kaneel , Roos , Bergamot , Roze Peper
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Cipriol Olie , Vetiver , Patchuli , Cederhout
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Tonkaboon , Mirre , Benzoine , Muskus , Wierook , Amber , Vanille
Geursoort
oriëntaalse

Het Franse merk van luxe cosmetica en parfums Eisenberg is een combinatie van tijdloosheid, schoonheid en perfectie. Het merk draagt de naam van de oprichter, José Eisenberg. Hij heeft met zijn creatieve enthousiasme en compromisloze aanpak het merk leven, passie en ware betekenis ingeblazen.

José Eisenberg begon al toen hij 21 jaar was in de mode-industrie te werken, maar later was hij langere tijd ook actief in de wereld van de IT. Toen hij in 2000 zijn eigen beautymerk oprichtte, kon hij op unieke wijze zijn beide hartstochten combineren – kunst en geavanceerde high-tech apparatuur.

Alle huidverzorgingsproducten van Eisenberg bevatten werkzame natuurlijke bestanddelen, luxe grondstoffen zoals diamantstof en puur goud en niet in de laatste plaats het gepatenteerde Trio-Molecular complex. Dit is het resultaat van 15 jaar onderzoek en vertegenwoordigt een zeer effectief wapen in de preventie en de correctie van de tekenen van huidveroudering.

De parfums van Eisenberg zijn een weerspiegeling van de dromen van de maker zelf. Ze vormen een luxe geurenverzameling, die net zo kostbaar is als de emoties die ze in jou opwekken.