Face lifting

Je hebt gekozen
  • Lifting
Filter
Gratis geschenken en aanbiedingen
Prijs

tot

Wanneer te gebruiken
Merk
Toon meer
Voor wie?
Beoordeling
  •   37
  •   9
  •   4
  •   1
  •   1
Meest verkocht

Wat te doen voor een strakke huid

Je identiteitskaart verraadt je leeftijd misschien, maar je gezicht in geen geval! Ontdek kwaliteitsvolle verzorging voor face lifting en laat je gezicht er opnieuw jong uitzien. 

Wanneer begin je best met het liften van je gezicht? Best al vanaf je dertig, wanneer de eerste rimpels verschijnen en je huid haar natuurlijke soepelheid begint te verliezen. De basis voor liftende verzorging is een verstrakkende crème. In combinatie met andere producten als een lifting serum, lifting oogcrème of een liftend masker doe je zo het maximum voor een strakke huid.

Welke bestanddelen zou een lifting crème moeten bevatten?

De grondslag van elke crème voor een strakke huid is collageen, die met toenemende leeftijd in ons lichaam afneemt. Even belangrijk is hyaluronzuur, een vochtinbrengende stof die de huid intens hydrateert en tegelijk de groei van nieuwe huidcellen stimuleert.

Lifting serum voor ogenblikkelijke verstrakking van de huid

Een lifting serum bevat vele malen meer actieve stoffen dan om het even welke crème voor verstrakking van de huid. Maar dat betekent niet dat je alleen maar een serum moet gebruiken. Het best werken namelijk beide producten tegelijk. Maak eerst je huid schoon, breng daarna een lifting serum aan en pas daarna een lifting crème. Vergeet ook niet om je hals in te smeren, want dat is waar verslapping van de huid vaak als eerste tot uiting komt.

Bijkomende tips voor een strakke huid

Het is geen geheim dat je huid je levensstijl weerspiegelt. Drink genoeg, slaap genoeg en zorg dat je psychisch in orde bent. In het laatste geval kun je het aangename aan het nuttige koppelen: zo’n facelift massage in een schoonheidssalon heeft niet alleen een gunstig effect op je rimpels, maar ook op je geest.