Ga naar hoofdcontent

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger is een grote naam in de modewereld. De nonchalance en typische Amerikaanse way of life worden niet alleen in zijn modecollectie weerspiegeld, maar ook in zijn parfums.

Het was in 1985 dat Tommy Hilfiger onder zijn eigen naam zijn merk oprichtte. Voor de creatie van zijn sportief-elegante ontwerpen in een preppy stijl liet hij zich inspireren door de Amerikaanse popcultuur, was hij niet bang om gevestigde waarden te doorbreken en legde hij de nadruk op individualiteit. Momenteel is het merk actief in meer dan 100 landen en is de losse kledingstijl geliefd bij klanten over de hele wereld.

Halverwege de jaren ‘90 werd het portfolio uitgebreid met geuren – de eerste Tommy Hilfiger parfum zag het levenslicht in 1995, vandaag heeft het merk al tientallen geuren op zijn palmares. Bij de populairste horen bijvoorbeeld de eau de toilette voor vrouwen Tommy Hilfiger Tommy Girl vol frisse fruitige en bloemige tonen, en de mannengeur Tommy Hilfiger Tommy, die je verovert met zijn aromatische geurcompositie.

volledige text text verbergen