Tommy Hilfiger Impact Eau de Toilette voor Mannen

Tommy Hilfiger Impact Eau de Toilette voor Mannen
Tommy Hilfiger Impact Eau de Toilette voor Mannen
Actie
Aanbevolen detailhandelsprijs
75,00

Je bespaart 49%
100 ml
38,60

Code: THI02182 | Op voorraad
1
PostNL
vrijdag 29-1-2021
Persoonlijk ophalen
vrijdag 29-1-2021
UPS Air Mail
maandag 1-2-2021

Beschrijving van het parfum Tommy Hilfiger Impact
Samenstelling

Voor dromers die niet bang zijn om hun stoutmoedige dromen na te jagen, en voor hen die dit nog moeten leren. De eau de toilette voor mannen Tommy Hilfiger Impact bevat een houtachtige, aromatische geur met citrusvruchten, rokerige tonen en een trio van kostbare houtsoorten. Wees niet bang om je eigen ding te doen en je eigen verhaal te schrijven – de geur Tommy Hilfiger Impact geeft je er de nodige moed voor.

  • houtachtige, aromatische geur
  • in het dopje zit een miniatuurtje van 4 ml verscholen (enkel bij de 100 ml flacon)
  • ideaal om elke dag te dragen

Samenstelling van de geur
De verfrissende topnoten van deze geurcompositie staan in het teken van frisse citrusvruchten, sappige rode appel en licht pikante roze peper. De hartnoten van de geur behoren toe aan de frisse en stoere tonen van Franse cipres. De basisnoten bestaan uit warm ceder- en sandelhout, muskus, patchoeli en het oppeppende Akigalawood® dat de hele geurcompositie een inspirerende, stoere finale geeft.

Verhaal van de geur
De geur Tommy Hilfiger Impact werd in 2020 op de markt gebracht. De flacon reflecteert de nonchalante, tijdloze stijl van het merk. Ook de kleuren van het merk ontbreken niet, en tooien in het gekende rood-blauw-witte detail de hals van de flacon.

Opmerking van Notino:
Dankzij de kleine flacon van 4 ml die in de dop verscholen zit, kan je de eau de toilette steeds bij je hebben, waar je ook heen gaat. Dit miniatuurtje vind je enkel in de 100 ml versie.

Samenstelling

Samenstelling
Akigalawood®, Muskus , Hout Noten , Amber , Citrusvruchten , Cacao
Geursoort
citrus

Review Tommy Hilfiger Impact