Ga naar hoofdcontent

Sensai

Over Sensai

Geïnspireerd door de zoektocht naar eindeloze schoonheid – de verzorging van Sensai combineert geavanceerde huidverzorgingstechnologie met de kracht van kostbare Koishimaru-zijde. Deze buitengewone combinatie van wetenschap met de natuur en het Japanse gevoel voor esthetiek werkt in volledige harmonie met het lichaam en verbetert de natuurlijke schoonheid van elke gebruiker.

Producten van Sensai zijn onderdeel van het merk Kanebo dat uit 1887 dateert. Het belangrijkste ingrediënt van Sensai-producten is Koishimaru-zijde die voorheen uitsluitend was bedoeld voor leden van de Japanse keizerlijke familie. Koishimaru stimuleert de productie van hyaluronzuur en zorgt voor een langdurige hydratatie. Het maakt je huid heerlijk glad, gevoed en mooi.

Maar zowel Kanebo als Sensai geloven dat schoonheid meer is dan alleen je uiterlijk. Ze geloven dat het gevoel van schoonheid ons allemaal meer moed en vertrouwen geeft en leidt tot een gelukkiger en prettiger samenleving als geheel. Geloof in dezelfde principes, probeer de iconische Sensai Cellular Performance Cream of Sensai Make-up en maak je individuele schoonheid wakker.

volledige text text verbergen