Ga naar hoofdcontent

Wilkinson Sword

Over het merk Wilkinson Sword

Wilkinson Sword zorgt er al meer dan 100 jaar voor dat scheren in plaats van een onaangename verplichting een aangename ervaring is. De scheerapparaten, mesjes en scheersystemen van dit Britse merk staan voor eersteklas kwaliteit zonder compromissen.

 

Wilkinson Sword is al sinds 1772 een specialist op het gebied van messen en de traditionele ambacht. In het begin legde het merk zich toe op sabels, zwaarden en vuurwapens aan het hof van koning George III. In het jaar 1898 breidde Wilkinson Sword zijn productie uit met het eerste van vele innovatieve apparaten – het veiligheidsscheersysteem Pall Mall. Dit was het begin van een lange weg in de ontwikkeling van scheersystemen en nieuwe technologieën die de persoonlijke hygiëne van mannen en later ook vrouwen gemakkelijker maakten.

In het ruime aanbod van het merk Wilkinson Sword vind je alles wat je nodig hebt voor een volmaakt gladde scheerbeurt. Bij de meest populaire scheersystemen voor mannen horen Wilkinson Sword Quattro, Wilkinson Sword Classic en Wilkinson Sword Xtreme 3. Bij de vrouwen zijn dan weer de scheersystemen Wilkinson Sword Intuition en Wilkinson Quattro heel geliefd, of het wegwerpmesje Wilkinson Xtreme 3.

volledige text text verbergen