Calvin Klein Euphoria Eau de Parfum voor Vrouwen

5×
Calvin Klein Euphoria Eau de Parfum voor Vrouwen
Calvin Klein Euphoria Eau de Parfum voor Vrouwen
Actie
Aanbevolen detailhandelsprijs
90,00

Je bespaart 61%
100 ml
35,00

Code: CAK10204 | Op voorraad

Het product kan een andere verpakking hebben dan op de afbeelding getoond wordt.

1
PostNL
woensdag 20-1-2021
Persoonlijk ophalen
woensdag 20-1-2021
UPS Air Mail
woensdag 20-1-2021

Beschrijving van het parfum Calvin Klein Euphoria
Samenstelling

Je hebt geen chocolade en ook geen liefdesbetuiging nodig om een gevoel van euforie te beleven. De eau de parfum Calvin Klein Euphoria presenteert je een mysterieuze wereld vol wilde natuur en exotische bloemen, die jou sensuele aantrekkelijkheid en een intensief gevoel van verrukking geeft.

  • een fruitig-bloemige geur met oosterse nuance
  • voor energieke en zelfverzekerde vrouwen
  • geschikt voor dagelijks gebruik en feestelijke gelegenheden

Samenstelling van de geur
In eerste instantie wordt u verblijd door het kenmerkende aroma van granaatappel, dat zich geleidelijk vermengt met het bloemige hart van de geur. Daarin schuilt een zachte lotus en een dominante, zwarte orchidee, die het hoofdakkoord vormt van de hele geurcompositie. De finale is een combinatie van fijne viooltjes, dierlijke musk, amber en mahoniehout.

Het verhaal van de geur
De eau de parfum Euphoria werd uitgebracht in 2005 en kreeg onmiddellijk een geweldige respons. Hij werd zelfs genomineerd als beste luxe parfum van dat jaar en zonder grote verrassing won hij de FiFi Award. De betoverende en onmiskenbare flacon is geïnspireerd door de geur zelf en doet denken aan een orchidee in bloei.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Granaatappel
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Lotus , Orchidee
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Muskus , Mahonie , Viooltje , Amber
Geursoort
oriëntaalse, bloemig

Wij schreven over Calvin Klein Euphoria
Artikelen

Over het merk Calvin Klein

Het merk werd opgericht in 1968 door Calvin Klein en zijn zakelijke partner Barry Schwartz. In de jaren 80 maakte Calvin Klein van ordinaire jeans een designaccessoire in elke garderobe. Hij begon toen namelijk zijn naam op de achterzak van zijn broeken te borduren.

De strakke lijnen en de simpele stijl van het merk Calvin Klein zijn beroemd. Dit geldt ook voor Calvin Kleins parfums, die niet alleen vanwege de unieke geurcomposities iconisch zijn geworden, maar ook door hun perfecte ontwerp. De eerste geuren ontstonden aan het einde van de jaren 70 en representeren voor velen nog steeds de atmosfeer van dat decennium.

In begin van de jaren 90 werden de revolutionaire parfums Obsession en Eternity op de markt gebracht. Dat zijn legendarische geuren die definitief de plaats van Calvin Klein in de parfumwereld bevestigden. Calvin Klein parfums ontstaan in samenwerking met toonaangevende parfumeurs over de gehele wereld onder auspiciën van Coty, een van de grootste toonaangevende cosmeticabedrijven.

Review Calvin Klein Euphoria5