Zwemluiers

Betrouwbare zwemluiers om comfortabel van het water te genieten

Draagcomfort en betrouwbare bescherming tegen lekken, ook tijdens het zwemmen! Een zwemluier is een ideale oplossing als je met je kinderen naar het zwembad of naar zee gaat.

Zwemluiers en de voordelen ervan

  • Ze voorkomen verontreiniging van het zwembadwater – alles blijft in de luier zitten.
  • Zwemluiers slorpen geen zwembadwater op en beperken de bewegingsvrijheid van je kindje niet.
  • Dankzij het zachte materiaal zijn ze comfortabel en spannen ze niet te hard rond de billen.
  • Ze zijn makkelijk aan te doen en passen zich aan het lichaam van je kindje aan voor nog groter comfort.

Hoe kies je een zwemluier?

Let bij de keuze van zwemluiers op het gewicht van je kind en de frequentie van het zwemmen. Je kunt wegwerpzwemluiers kopen of zwemluiers voor herhaaldelijk gebruik. Zwemluiers worden gemaakt voor kinderen van 3 tot 15+ kg.

  • Een wegwerpzwemluier is geschikt om af en toe te gebruiken, en na het zwemmen gooi je hem gewoon in de vuilnisbak. Kies een maat volgens het gewicht van je kind. Dit soort zwemluiers is beschikbaar vanaf 3 kg en is dus ook geschikt voor zuigelingen.
  • Zwemluiers kunnen ook wasbaar zijn en zijn dan geschikt om meermaals te gebruiken. Sommige zwemluiers bevatten een waterdichte PUL-laag en netje en kunnen zo worden gebruikt, andere vereisen nog de toevoeging van een inlegluier. Ze hebben drukknopen om de maat aan te passen. Dit soort zwemluiers is vooral geschikt als je vaak gaat zwemmen.

Onze tip: Als je geen babyweegschaal hebt, kun je op een personenweegschaal jezelf wegen: eerst met je baby en daarna zonder.

Hoe werkt een zwemluier

Zwemluiers zijn speciaal gemaakt om alle vloeistof en ontlasting feilloos binnen te houden - dankzij de elastische zoom en waterdichte lagen lekt er niets. Het buitenste deel voorkomt dan weer de absorptie van water zodat de zwemluier niet groter wordt en het draagcomfort niet wordt verlaagd.

Rust je dreumes ‘s zomers uit met de beste zwemluier, die comfort biedt tijdens spelletjes in het water en feilloos ongewenste lekken voorkomt!

Tip: Doe bij je aankoop meteen ook duurzame eco luiers of wasbare luiers en andere kinderbenodigdheden!