Kindertoilettasjes

Filter
Prijs

tot

Gratis geschenken en aanbiedingen

Ontdek kleurrijke toilettassen voor kinderen

Mama’s schoenen en juwelen uitproberen, snuffelen in mama’s make-up... kleine meisjes doen gewoon graag hun mama na. Hoe kun je hen dit mogelijk maken, terwijl ze toch nog zoveel tijd hebben voor dat soort dingen? Met een toilettas voor meisjes!

Waarin verschilt een toilettas voor jongens of meisjes van een toilettas voor volwassenen?

In principe enkel in het ontwerp. Een toilettas voor kinderen kan dus om het even welke ‘klassieke’ tas zijn die jouw prinsesje mooi vindt. Maar een tas met een roze kleur of kleurrijke tekeningen zijn natuurlijk het populairst.

Een toilettas die speciaal bedoeld is voor kinderen garandeert dat je kleine juffrouw er blij mee gaat zijn. Op Notino vind je tasjes met verschillende prints, tekeningen en ontwerpen. Je vindt er bovendien vaak in verschillende groottes en je kunt dus een prachtige meisjesset samenstellen.

Waarom is een toilettas voor kinderen een geslaagd geschenk?

Vooral omdat elk meisje er gegarandeerd blij mee is. Een toilettas met een vrolijk ontwerp geeft je kind een gevoel van belangrijkheid, nu ze eindelijk iets ‘volwassen’ heeft zoals mama. En als je met je kinderen op reis gaat, laat hen dan zelf enkele dingen in hun tasje steken. Zo zetten ze de eerste stap om al snel hun volledige bagage zelf te kunnen inpakken. 

Met een kindertoilettas kun je ook kersverse mama’s plezier doen, om te gebruiken als ze met hun baby op stap gaan. In een babytoilettas past talkpoeder, vochtige doekjes en andere babyproducten, zodat alles handig op één plek zit. Kies de mooiste toilettas voor je dochter, nichtje, kleinkind of elk ander kind dat je wil doen glimlachen!