Make-up voor kinderen

Meest verkocht

Ontdek speelse kindermake-up

Elke kleine prinses verlangt al snel naar haar eigen make-upset. Laat je kleintje kennis maken met de beautywereld dankzij een collectie van milde en veilige make-up die geschikt is voor de gevoelige kinderhuid. Kindernagellak in alle kleuren van de regenboog, grappige neptattoos en licht gekleurde lipgloss voor kinderen zijn ideaal voor hun eerste experimenten met make-up.

Make-up voor kinderen kiezen

Kinderen doen graag hun mama na, vooral wat het zich mooi maken betreft. Maar decoratieve cosmetica voor volwassenen zijn voor de kinderen niet geschikt, dus zodra je kindje minstens 6 jaar is, opent zich de deur naar de beautywereld via kindermake-up, die discreet is, en makkelijk aan te brengen en te verwijderen is. Wat is de populairste make-up voor kinderen?

  • Aan kindernagellak die afwasbaar is met water en peel-off nagellak voor kinderen beleven alle kleine stylistes op een veilige manier plezier. Kindernagellak is verkrijgbaar in kleurrijke geschenksets met een ruime hoeveelheid verschillende kleurcombinaties voor elke gelegenheid.
  • Lipgloss voor kinderen met een lekkere, natuurlijke geur voedt de lippen en geeft ze een subtiele kleur. Kinderlipgloss is makkelijk met water af te wassen, ook van kleren of andere oppervlakken.
  • Kinderlippenstift met een subtiele geur mag in de rugzak of handtas van geen enkele kleine diva ontbreken. De lipstick voorziet de lippen van hydratatie en een lichte kleur, en je kindje vindt het vooral heel plezierig om zich op te tutten.
  • Kinderoogschaduw is makkelijk aan te brengen met een oogschaduwpenseel of met de vingers en je kunt er heel decente make-up mee creëren voor elke feestelijke gelegenheid.
  • Neptatoeages voor het gezicht en glinsterende lichaamstatoeages geven elke kinderfeestje of carnaval iets extra’s.
  • Een make-upset voor kinderen in een mooie verpakking is een ideaal geschenk voor elke make-upartiest in wording.

Onze tip: Bij speciale gelegenheden hoort natuurlijk ook een lekkere kinderparfum. En alle make-up en geuren kunnen makkelijk samen worden opgeborgen in een kleurrijk toilettasje voor kinderen.

Gun je kleintje milde kindermake-up die de huid niet belast, makkelijk te verwijderen is en veel plezier doet bij de eerste pogingen om zich mooi te maken. Kinderschmink, unieke haaraccessoires voor kinderen en kleurige haarborstels en kammen voor kinderen stimuleren de ontwikkeling van manuele vaardigheden en de fantasie!