Maybelline SuperStay Matte Ink

Langaanhoudende Matte liqud lippenstift

1×
Maybelline SuperStay Matte Ink Langaanhoudende Matte liqud lippenstift
Maybelline SuperStay Matte Ink Langaanhoudende Matte liqud lippenstift
Gratis verzending
8,99

Je bespaart 23%
Tint 20 Pioneer 5 ml
6,90

Code: MAY1966 | Meer dan 20 st. in voorraad
1
PostNL
zaterdag 24-8-2019
UPS Air Mail
vrijdag 23-8-2019
Maybelline SuperStay Matte Ink
Tint 20 Pioneer 5 ml | 6,90

Product beschrijving Maybelline SuperStay Matte Ink

Geef je lippen een werkelijk intense kleur voor wel 16 uur lang! De matte lipstick Maybelline SuperStay Matte Ink™ geeft je lippen een volle kleur en een fluweelmatte finish.

De opvallende, bestendige lippenstift Maybelline Matte Ink maakt deel uit van de City Edition en is geïnspireerd op de stijl van New York City waar je maar nooit genoeg van krijgt. Het is onmogelijk om niet verliefd te worden op deze lipstick!

Kenmerken:

  • 16-uur lange bestendigheid en extra pigmentering voor een opvallende kleur
  • ultra-mat effect op je lippen in no time
  • speciale puntige applicator om de lipstick precies aan te brengen
  • trendy, intense kleuren

Aanbrengen:
Begin met de lipstick Maybelline SuperStay op het midden van de bovenlip aan te brengen en volg de contouren van je mond. Breng de lippenstift daarna ook aan over de volledige onderlip.

Over het merk Maybelline

De geschiedenis van het merk Maybelline voert terug tot 1915, toen een jonge Amerikaanse, Mabel Williams, een origineel artikel voor de accentuering van de ogen samenstelde. Dat beviel haar broer Thomas zozeer, dat hij het bedrijf Maybell Laboratories oprichtte en zich met de verkoop van mascara ging bezighouden. Het duurde niet lang of vrouwen in de gehele VS vroegen naar Maybelline. In de tweede helft van de negentiger jaren werd Maybellline onderdeel van de cosmeticagigant L’Oréal Group.

Tegenwoordig werkt Maybelline samen met vooraanstaande modeontwerpers om trends te creëren op schoonheidsgebied. Oogschaduwen, nagellakken, lippenglans en andere producten van het merk Mabelline breng je gemakkelijk aan en hebben een langdurig effect. Ze zijn effectief en vooral veilig. Dankzij deze eigenschappen werden ze bijzonder populair onder professionele visagisten.