Ga naar hoofdcontent

Mario Badescu

Mario Badescu

Eenvoudig, mild en doeltreffend – dat is het Amerikaanse gezichtsverzorgingsmerk met Europese roots Mario Badescu. Het biedt een breed gamma aan doeltreffende producten die verrijkt zijn met plantaardige extracten en mild zijn voor de huid maar genadeloos wat acne, rimpels en andere imperfecties betreft.

Het cosmeticamerk Mario Badescu ontstond in het jaar 1967 in New York, toen de oprichter in zijn tweekamerflat in Manhattan een salon opende dat cosmetische behandelingen in Europese stijl bood. Toen wist nog niemand dat dat het begin was van een wereldbekend schoonheidssalon dat 50 jaar later nog steeds zijn diensten aanbiedt. Op dit moment is Mario Badescu een merk dat generatiekloven dicht en de huid verzorgt gedurende de volledige levenscyclus ervan – van doeltreffende oplossingen voor acne tot en met producten voor een ouder wordende huid. De visie van Mario Badescu is om doeltreffende verzorging van Europese kwaliteit te bieden in het comfort van je eigen thuis. 

Probeer eens het cultproduct Mario Badescu Drying Lotion, lokale verzorging tegen acne die doelgericht oppervlakkige imperfecties van de huid tegengaat en in één nacht puistjes doet verdwijnen, of het Mario Badescu Silver Powder waarmee je efficiënt je T-zone reinigt en ontschminkt. Ook de legendarische Mario Badescu Facial Spray met lavendelolie, kalmerende aloë vera en zachte kamille is het vermelden waard, want hij maakt je huid heerlijk fris, stralend en gehydrateerd. Verder zijn ook de producten Mario Badescu Aloe Vera Toner en Mario Badescu Vitamin C serum alom bekend.

volledige text text verbergen