Makeup Revolution Creative Vol 1

oogschaduw palette

Makeup Revolution Creative Vol 1 oogschaduw palette
Makeup Revolution Creative Vol 1 oogschaduw palette
24 x 0,5 gr
12,90

Code: MUR06627 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou
Koop voor minstens € 39 aan Makeup Revolution, Revolution PRO, I Heart Revolution en Freedom producten, en ontvang een Mystery Bag t.w.v. € 39 cadeau. Voor meer informatie klik hier: https://www.notino.nl/makeup-revolution-mystery-bag/
PostNL
maandag 24-6-2019
Makeup Revolution Creative Vol 1
24 x 0,5 gr | 12,90

Product beschrijving Makeup Revolution Creative Vol 1

Het palet voor de ogenmake-up Makeup Revolution Creative Vol 1 opent je de mogelijkheden om fantastische variaties op oogmake-up te creëren.

Kenmerken:

  • de pigmentatie is intens
  • de tinten zijn gemakkelijk te combineren
  • voor make-up voor overdag en 's avonds
  • eenvoudig aan te brengen

Hoe te gebruiken:
Breng de schaduw op de oogleden aan met een kwastje, een schuimapplicator of met je vingertoppen.

Over het merk Makeup Revolution

De decoratieve cosmetica Makeup Revolution is een echte revolutie op cosmeticagebied. Dit Londense merk heeft een kleurrijk aanbod aan kwalitatief hoogwaardige en qua prijs bereikbare producten waar je enthousiast over zult worden.

Vooral de luxueuze paletjes met oogschaduwen zijn populair, want die blinken uit door hun pigmentatie en bonte kleurcombinaties. Je cosmeticacollectie zou tenminste één Makeup Revolution-paletje moeten bevatten. Maar je zult in het aanbod van dit merk al snel andere cosmeticajuweeltjes ontdekken. Kijk vooral eens naar de concealers van Makeup Revolution die in vele varianten voor werkelijk elk huidtint verkrijgbaar is.

En last but not least: dit merk wekt je belangstelling ook door het originele, speelse en tegelijkertijd praktische design van zijn producten, waar je verliefd op raakt. Gun je make-up originaliteit en stijl met Makeup Revolution London!