Ga naar hoofdcontent

L'Oréal Professionnel Serie Expert

Jouw geliefde Serie Expert in een nieuw jasje! 

Door specialisten ontwikkeld voor iedereen die houdt van professionele haarverzorging. Serie Expert werd ontwikkeld door ervaren wetenschappers hand in hand met de beste kappers ter wereld.

Nu nog professioneler, moderner en duurzamer.

L'Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair

Is je haar beschadigd en droog en vraag je je af hoe je het alles kunt geven wat het nodig heeft?
De lijn Serie Expert Absolut Repair voor ogenblikkelijk herstel van het haaroppervlak en regeneratie van het haar bevat extracten van tarweproteïne en gouden quinoa. Het beschadigde haaroppervlak wordt onmiddellijk getransformeerd en je haar wordt zacht, krijgt glans en gaat licht aanvoelen.

L'Oréal Professionnel Serie Expert Pro Longer

Wil je graag je lange haar behouden maar zijn de punten verzwakt en dun?
Dan is Serie Expert Pro Longer jou op het lijf geschreven. 

L'Oréal Professionnel Serie Expert Metal Detox

Zou je willen dat je nieuwe haarkleur of balayage er zo lang mogelijk even mooi uit bleef zien als op de eerste dag?
Probeer dan thuis de tweefasenprocedure Serie Expert Metal Detox, waarmee wordt gezorgd voor een stabiele zuivering van het haar en wordt voorkomen dat er na een haarkleuring, balayage of ontkleuring metalen deeltjes in het haar worden opgeslagen. Zo blijft je kleur stralend en glanzend. Metal Detox zorgt tegelijk voor bescherming van de kleur tegen uv-straling, zelfs bij gevoelige kleuren en tinten.

L'Oréal Professionnel Serie Expert Blondifier

Ben je op zoek naar de juiste verzorging voor je blonde haar?
De Serie Expert Blondifier producten zorgen dat je blonde haar een stralende kleur en prachtige glans behoudt. 
Voor verzorging op maat van je blonde haar is het belangrijk om te weten welk resultaat je uiteindelijk wilt bereiken. Kies na overleg met je kapper een kleur, balayage of ontkleuring, en beslis of je een haarkleur met een warme of koude schijn wilt. De verzorging van je haar thuis moet hieraan beantwoorden. 

L'Oréal Professionnel Serie Expert Vitamino Color

Gekleurd haar heeft professionele verzorging nodig om zijn glans, mooie uitstraling en kleur te behouden, ook in de lengtes, die het snelst hun kleur verliezen. Kleurvervaging kan worden veroorzaakt door onvoldoende verzorging of door poreusheid van het haar zelf.