L'Oréal Professionnel Serie Expert

Jouw geliefde Serie Expert in een nieuw jasje! 

Door specialisten ontwikkeld voor iedereen die houdt van professionele haarverzorging. Serie Expert werd ontwikkeld door ervaren wetenschappers hand in hand met de beste kappers ter wereld.

Nu nog professioneler, moderner en duurzamer.

L'Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair

Is je haar beschadigd en droog en vraag je je af hoe je het alles kunt geven wat het nodig heeft?
De lijn Serie Expert Absolut Repair voor ogenblikkelijk herstel van het haaroppervlak en regeneratie van het haar bevat extracten van tarweproteïne en gouden quinoa. Het beschadigde haaroppervlak wordt onmiddellijk getransformeerd en je haar wordt zacht, krijgt glans en gaat licht aanvoelen.

Je haar raakt in de loop van je leven vaak beschadigd. En of dat nu chemisch of mechanisch is, in elk geval heeft je haar diepgaande verzorging nodig dat bestaat uit verschillende stappen: 
> Kies een regenererende shampoo die het haaroppervlak herstelt en het haar ontdoet van alle vuil zonder het te belasten en een gevoel van lichtheid geeft. 
> Kies de juiste diepteverzorgende producten voor haar dat beter bestand, zachter en glanzender is. 

TIP
: Het is goed om beschadigd haar te verzorgen met de juiste leave-in producten, bijvoorbeeld olie. Die geeft het haar glans, voedt het en vergemakkelijkt het uitkammen.

 
 
 

volledige text text verbergen

L'Oréal Professionnel Serie Expert Pro Longer

Wil je graag je lange haar behouden maar zijn de punten verzwakt en dun?
Dan is Serie Expert Pro Longer jou op het lijf geschreven. 

Hoe verzorg je haar waarvan de lengtes dun en gevoelig zijn?
> De shampoo Pro Longer voor herstelling van de lengtes is jouw eerste keuze als je voelt dat je haarpunten verzwakt zijn maar je je haar niet wilt laten knippen.
> Een masker is geschikt voor heel gevoelig haar. Het geeft je haar kracht en volheid en laat het er sterker uitzien.
> Met verzorging voor lengteherstel kun je de haarvezels helpen herstellen, waardoor je haar over de hele lengte sterker wordt en meer gaat glanzen.

TIP: Als je je haarpunten in een oogwenk wilt opvullen, probeer dan eens de professionele, geconcentreerde Pro Longer verzorging voor thuisgebruik die gericht is op de gevoeligste delen van de haarvezels.

 

volledige text text verbergen

L'Oréal Professionnel Serie Expert Metal Detox

Zou je willen dat je nieuwe haarkleur of balayage er zo lang mogelijk even mooi uit bleef zien als op de eerste dag?
Probeer dan thuis de tweefasenprocedure Serie Expert Metal Detox, waarmee wordt gezorgd voor een stabiele zuivering van het haar en wordt voorkomen dat er na een haarkleuring, balayage of ontkleuring metalen deeltjes in het haar worden opgeslagen. Zo blijft je kleur stralend en glanzend. Metal Detox zorgt tegelijk voor bescherming van de kleur tegen uv-straling, zelfs bij gevoelige kleuren en tinten.

Hoe werkt de Metal Detox procedure?
> De romige Metal Detox shampoo zorgt voor milde reiniging van het haar en voor verwijdering van geaccumuleerde metalen deeltjes.
> Het Metal Detox masker voorkomt de opslag van metalen deeltjes in de haarvezels. Bovendien wordt je haar er meteen veel gladder, zachter en beter gevoed van. 

volledige text text verbergen

L'Oréal Professionnel Serie Expert Blondifier

Ben je op zoek naar de juiste verzorging voor je blonde haar?
De Serie Expert Blondifier producten zorgen dat je blonde haar een stralende kleur en prachtige glans behoudt. 
Voor verzorging op maat van je blonde haar is het belangrijk om te weten welk resultaat je uiteindelijk wilt bereiken. Kies na overleg met je kapper een kleur, balayage of ontkleuring, en beslis of je een haarkleur met een warme of koude schijn wilt. De verzorging van je haar thuis moet hieraan beantwoorden. 

Geschikte verzorging voor blond en geblondeerd haar:
> Als je de koude schijn in je blonde haar wilt handhaven, kies dan een shampoo en haarverzorging met paarse pigmenten om ongewenste gele tonen te neutraliseren. 
> Als je het oppervlak van de haarvezels wilt herstellen en je natuurlijk blonde of geblondeerde haar wilt voeden, kies dan een verhelderende shampoo en bijkomende verzorgingsproducten. 

volledige text text verbergen

L'Oréal Professionnel Serie Expert Vitamino Color

Gekleurd haar heeft professionele verzorging nodig om zijn glans, mooie uitstraling en kleur te behouden, ook in de lengtes, die het snelst hun kleur verliezen. Kleurvervaging kan worden veroorzaakt door onvoldoende verzorging of door poreusheid van het haar zelf. 

 

Gepaste verzorging voor gekleurd haar: 
> Verleng de schoonheid en mooie uitstraling van je kleur door de juiste shampoo te kiezen die kleurvervaging en beschadiging van je haar voorkomt. 
> Vergeet ook niet dat hoe langer je haar is, hoe gevoeliger het is, en daarom is het belangrijk om het met behulp van de juiste producten goed te verzorgen, om je haar zachtheid en glans te geven en het te beschermen van de wortels tot de punten. 

TIP
: Vul de verzorging van je gekleurde haar nog aan met leave-in producten die het uiteindelijke resultaat versterken en helpen om de diepe kleur te behouden die je haar had vlak na het verven.  

 
 

volledige text text verbergen

Meest verkocht