Badspons

Filter
Prijs

tot

Merk
Beoordeling
  •   1

Waarom een badspons gebruiken?

Een badspons vervult een belangrijkere rol dan je misschien had gedacht. Geef sponzen een kans en maak je huid blij.

Een badspons draagt bij aan het herstel van de huidcellen doordat hij voorzichtig dode huidcellen verwijdert en de onderhuidse doorbloeding stimuleert. Bovendien creëer je met een spons een rijk schuim, waardoor je het effect van je douchegel versterkt.

Daarnaast verzacht een spons de ruwe huid van je ellebogen, hielen en knieën en is het niet in de laatste plaats een geweldig middel voor ontspanning en massage. Wassponzen zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren, maar ook met verschillende oppervlakken voor specifieke lichaamsdelen (bijvoorbeeld een spons voor je rug, hielen of gezicht).

Zeespons

Geef je de voorkeur aan natuurlijke producten? Zet dan in op natuurlijke zeesponzen, die afkomstig zijn uit de tropische zeeën van over de hele wereld. Het is een 100% natuurlijk en 100% biologisch afbreekbaar product, dat je na afloop van zijn levensduur bijvoorbeeld op de composthoop kan deponeren.

Zeesponzen zijn geschikt voor de problematische en gevoelige huid, hebben een hoog gehalte aan mineralen en jodium en een uitstekend absorptievermogen. Je kan ze niet alleen als wasspons, maar bijvoorbeeld ook als cosmetisch sponsje gebruiken.

Of je nu op zoek bent naar een klassieke of natuurlijke wasspons, of bijvoorbeeld een 2-in-1 badspons en zeep, op notino.nl vind je beslist wat je nodig hebt!

Onze tip: Probeer ook eens een konjakspons voor je gezicht en geniet van een volmaakt schone huid!