Konjac spons voor het gezicht

Konjac spons voor het gezicht

Probeer eens een trendy konjac gezichtsspons om op een eenvoudige manier je make-up te verwijderen, je gezicht te reinigen en tegelijk zacht te masseren. Zo hoef je je niet langer zorgen te maken over je voorraad wattenschijfjes. Voor de reiniging van je gezicht heb je genoeg aan één konjac spons die je steeds opnieuw kan gebruiken.

Voordelen van de natuurlijke konjac spons

  • Is ook geschikt voor een gevoelige huid en mensen met allergieën.
  • Verwijdert doeltreffend onzuiverheden zonder de huid te irriteren.
  • Helpt om poriën te reinigen en het ontstaan van mee-eters en acne te voorkomen.
  • Verwijdert dode cellen op een milde manier.
  • Is milieuvriendelijk. 

Hoe gebruik je een konjac spons voor gezichtsreiniging?

Week de spons eerst in water zodat ze zacht wordt en knijp het overtollige water eruit. Doe er om je make-up te verwijderen een reinigingsgel of make-up remover milk op en wrijf er met cirkelvormige bewegingen mee over je gezicht. Zo verwijder je niet alleen je make-up, maar ook dode huidcellen. Spoel de spons na elk gebruik grondig uit, knijp het water eruit en laat ze opdrogen. Met de juiste zorg gaat een konjac spons tot wel drie maanden mee.

Wat is konjac?

Amorphophallus konjac, waarvan de konjac spons gemaakt wordt, is een Aziatische plant die groeit op grotere hoogtes. De laatste jaren is konjac dankzij zijn positieve eigenschappen een grote hit, en niet alleen in de cosmetica-industrie. Hij bevat veel mineralen en heeft een heilzame invloed op de huidbalans.

Ga voor kwaliteit met een natuurlijke konjac spons van Garnier, Yasumi of Erborian en geniet van een volmaakt schone huid.