Anti-transpirant

Meest verkocht

Vergeet zichtbare zweetplekken onder je oksels en geniet van een fris gevoel de hele dag lang.

De oplossing is simpel - een anti-transpirant van hoge kwaliteit die je tegen lastige transpiratie beschermt. Verhoog je zelfvertrouwen met de beste anti-transpirant en geniet maximaal van je dag!

Welke anti-transpirant past bij jou?

Als je echt veel zweet, ga dan voor een sterke anti-transpirant tegen bovenmatig zweten. Je oksels kun je verwennen met een anti-transpirant met fruit-, bloemen- of kruidengeur of kies een geurloze anti-transpirant zodat je parfum volledig tot zijn recht kan komen.

Op notino.nl vind je een breed assortiment van anti-transpirants voor mannen en vrouwen, inclusief anti-transpirants voor de gevoelige huid, vrij van irriterende stoffen. En als je een natuurlijke samenstelling belangrijk vindt, ga dan voor een natuurlijke anti-transpirant die geen onnodige chemische stoffen bevat.

Anti-transpirant soorten

Heb je voorkeur voor een bepaalde soort verpakking en consistentie? Gebruik de filter voor de verpakkingssoort aan de linkerkant en kies er eentje precies volgens je eigen wensen:

  • Anti-transpirant spray
  • Anti-transpirant roller oftewel roll-on
  • Vaste anti-transpirant oftewel stick
  • Crème anti-transpirant

Wat is het verschil tussen een deodorant en een anti-transpirant?

  • Een anti-transpirant voorkomt het zweten en helpt je oksels droog te houden.
  • Een deodorant voorkomt de vervelende geur: hij blokkeert de reactie van zweet en bacteriën op je huid.
  • Er bestaat ook een combinatie van beide producten: een deodorant-anti-transpirant.

Vertrouw experts op het gebied van de strijd tegen transpiratie! Probeer anti-transpirants van BiodermaVichy of Dove en geniet van een fris gevoel de hele dag lang!