Vichy Deodorant

Antitranspirant Roll-On tegen Overmatig Transpireren

Vichy Deodorant Antitranspirant Roll-On tegen Overmatig Transpireren
Vichy Deodorant Antitranspirant Roll-On tegen Overmatig Transpireren
Vichy Deodorant Antitranspirant Roll-On tegen Overmatig Transpireren
48h 50 ml
10,40

Code: VCH0084 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
GLS
donderdag 15-11-2018
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou
Koop de Vichy producten nu met 10% korting! Gebruik de promo code vichynl in het winkelmandje om de korting te ontvangen. En nu krijgt je ook een speciaal geschenk bij je Vichy aankoop van meer dan € 22,90, gratis een 10 ml Vichy Minéral 89 mini-serum.
Vichy Deodorant
48h 50 ml | 10,40

Beschrijving van de cosmetica Vichy Deodorant

De antiperspirant Vichy Deodorant absorbeert optimaal zweet en neutraliseert geur. Geeft je elke dag een fris en schoon gevoel.

Kenmerken:

  • beschermt effectief tegen transpiratie
  • beschermt tegen vervelende geur
  • geeft een langdurig gevoel van comfort en reinheid

Ingrediënten:

  • het product is hypoallergeen

Hoe te gebruiken:
Breng aan op een schone en droge huid onder de armen.

Kenmerken

Huidtype
alle huidtypen
Verpakkingssoort
Deo Roll-on

Over het merk Vichy

De dermocosmetica van Vichy is synoniem met huidverzorging van topkwaliteit. De cosmetica is ontworpen voor de verzorging van alle huidtypes, ook van de gevoeligste. Producten van Vichy leiden tot zichtbare resultaten door de combinatie van werkzame stoffen en thermaal water van Vichy, dat met name bekend staat om het hoge mineraalgehalte en de kalmerende, versterkende en regenererende eigenschappen.

Het merk Vichy is een typische representatie van de meest succesvolle formule van cosmetica en geneeskunde. Een uitstekende verdraagbaarheid, aantoonbare effectiviteit, recepturen die op het nieuwste onderzoek gebaseerd zijn, handhaving van ethische productienormen – dat zijn de kenmerken van de dermocosmetica van Vichy.

Vichy helpt vrouwen over de hele wereld bij de dagelijkse huidverzorging. Het is de missie van de Vichy-laboratoria om een complete lijn van cosmetische producten te ontwikkelen voor werkelijk alle huidtypes. Je treft in de portefeuille van dit dermocosmetische merk alles aan voor een perfecte dagelijkse verzorging voor het hele gezin. Vichy heeft het antwoord op elke vraag.