Kenzo Flower by KenzoEau de Parfum voor Vrouwen

5×
Kenzo Flower by Kenzo Eau de Parfum voor Vrouwen
Kenzo Flower by Kenzo Eau de Parfum voor Vrouwen
100 ml
77,10

Code: KZO0046 | Op voorraad
1
PostNL
donderdag 24-9-2020
Persoonlijk ophalen
donderdag 24-9-2020
UPS Air Mail
donderdag 24-9-2020

Beschrijving van het parfum Kenzo Flower by Kenzo
Samenstelling

De klaproos is een prachtige bloem, maar mist een eigen aroma, wat heel ongewoon is. De eau de parfum Kenzo Flower by Kenzo probeert de ingebeelde geur van de klaproos te vangen.

  • bloemige, poederachtige geur met oosterse elementen
  • voor de romantische vrouw die altijd op zoek is naar iets origineels en ongewoons
  • geschikt om overdag te dragen
Samenstelling van de geur
In de opening van de eau de parfum wordt je omringd met het verfrissende aroma van cassis en sappige mandarijn, die zich verenigen met de bloemessences van meidoorn en Bulgaarse roos. In het hart van de compositie ruik je suggestieve opoponax en jasmijn met viooltjes die het beeld van een bloeiende weide oproepen. De sensuele basisnoten van Flower by Kenzo bestaan uit zoete vanille, witte muskus en uitgesproken wierook.

Het verhaal van de geur
Auteur van de geur is een legende uit de parfumwereld, Alberto Morillas. De klaproos in een eenvoudige, industriële flacon stelt een harmonieuze verbinding van de natuur met de stad voor, en symboliseert zo de essentie van zowel de geur als van de vrouw die hem draagt.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Zwarte Aalbessen , Roze Peper
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Bulgaarse Roos , Viooltje
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Vanille , Witte Muskus
Geursoort
bloemig

Wij schreven over Kenzo Flower by Kenzo
Artikelen

Over het merk Kenzo

Originaliteit, creativiteit en een combinatie van exotische elementen met verwijzing naar de Aziatische cultuur. Dat is het luxemerk Kenzo, een grote speler in de mode- en parfumwereld. Het motto van het merk is “For a beautiful world” en uit hun creaties straalt energie, vreugde, anticonformisme en inspiratie uit de natuur.

De man achter het merk Kenzo is ontwerper Kenzo Takada, die van Japan naar Parijs verhuisde en er in 1970 zijn eerste boetiek opende. Typisch voor het merk Kenzo is een combinatie van traditionele Japanse elementen met een Europese stijl en Parijse elegantie.

Kenzo parfums zijn net als het merk zelf – speels, kleurrijk en opvallend. De meest favoriete vrouwengeur is ongetwijfeld Flower by Kenzo, die antwoordt op de vraag “Hoe zou klaproos ruiken als die een geur had?” Ook de vrouwengeur met vanilletonen Kenzo Amour is het vermelden waard, net als de originele geurcollectie Kenzo World of de geur L’Eau Kenzo. Mannen zijn dan weer enthousiast over de eau de parfum Kenzo Homme.

Review Kenzo Flower by Kenzo