Ga naar hoofdcontent

Coco & Eve

Over merk Coco & Eve

Vol voedende en revitaliserende kokosolie, sappige vijgen, mango of papaja – dat is de veganistische cosmetica van Coco & Eve. Cosmetica die helpen je beschadigde haar te redden, je lichaam een natuurlijke gebronsde kleur te geven of je huid te voorzien van een flinke dosis hydratatie. En waar komt de inspiratie en het grootste deel van de productingrediënten van het merk Coco & Eve dan vandaan? Vanuit het hart van de ongerepte en exotische natuur op Bali.

 

Het verhaal van de cosmetica van Coco & Eve begon daar op de vulkanische stranden en in de weelderige regenwouden. De Australische Emily Hamilton heeft talloze vakanties gewijd aan het verkennen van dit tropische paradijs en is verliefd geworden op de natuur van Bali. Tijdens een wandeling op een vulkaan kwam ze op een idee. Wat als ze de schoonheid en magie van Bali zou gebruiken en die zou stoppen in schoonheidsproducten die natuurlijke extracten combineren met wetenschap en technologie? Toen ze vervolgens kokosolie koos als het belangrijkste ingrediënt, waar zowel het haar als de huid dol op zijn, werd in 2015 het merk Coco & Eve geboren.

Met de natuurlijke cosmetica van Coco & Eve heb je het gevoel dat je op een eindeloze vakantie bent, zelfs tijdens de dagelijkse verzorging van je haar of lichaam. Het haarmasker van Coco & Eve is voor iedereen die worstelt met droog en beschadigd haar een uitkomst. Het eerste product van het merk, waarmee het over de hele wereld beroemd werd, heet Coco & Eve Like a Virgin. Het bevat kokosolie van de eerste persing en vijgenextracten, om het haar zijn oorspronkelijke schoonheid terug te geven. Niet te missen is de zelfbruinend schuim Coco & Eve Sunny Honey. Hij zorgt voor een ‘Coco & Eve-tan’ – een gebruinde en stralende huid.

volledige text text verbergen