Cactusvijgolie

Cactusvijgolie
Filter
Prijs

tot

Gratis geschenken en aanbiedingen

Cactus olie

Het elixer voor de eeuwige jeugd bestaat echt! Cactusvijgolie heeft een ongelooflijke hydraterende en anti-aging werking en wordt daarom terecht ook wel "natuurlijke botox" genoemd. Cactusvijgolie kun je ’s ochtends en ’s avonds gebruiken in plaats van dag- en nachtcrème. Omdat olie snel wordt opgenomen, kun je hem rustig een paar minuten voor het opmaken aanbrengen.

Cactusvijgolie voor je gezicht

Cactusvijgolie heeft een wonderbaarlijk effect op je gezichtshuid. De olie is rijk aan de essentiële vetzuren omega 6 en 9 en aan aminozuren. Verder bevat hij een grote hoeveelheid natuurlijke antioxidanten, namelijk vitamine E (2× zoveel als arganolie).

Effecten van cactusvijgolie op je gezicht:

  • Beschermt je huid tegen de werking van vrije radicalen.
  • Heeft een verjongend effect – strijkt fijne rimpels rond de ogen en mond glad en maakt de huid strak.
  • Bevordert de productie van collageen en versnelt daarmee de celregeneratie.
  • Houdt het vochtgehalte van de huid op peil, waardoor ze er fris uitziet.
  • Reguleert de talgproductie, reinigt de poriën en maakt ze minder zichtbaar.
  • Elimineert roodheid van de huid.
  • Vermindert donkere kringen onder de ogen.

Cactusvijgolie voor je lichaam

Cactusvijgolie heeft niet alleen een wonderbaarlijke uitwerking op je gezicht. Hij verjongt ook je hals, decolleté en lichaam. Bij regelmatig gebruik zul je algauw merken dat je huid zichtbaar stralender en steviger is. Cactusvijgolie is bovendien echt een aanrader voor je handen! Die verraden je leeftijd namelijk veel eerder dan je gezicht en dus is het slim om ook je handen met een paar druppels cactusvijgolie in te smeren.

Cactusvijgolie voor je haar

Roos, droog en beschadigd haar zonder glans… Ook daar weet cactusvijgolie raad mee. Breng de olie na het wassen aan op de uiteinden van je nog natte haar en je haar is snel weer mooi en gezond.

Bio-cactusvijgolie

Bio-cactusvijgolie is van oorsprong het zuiverst en wordt gemaakt van zorgvuldig geselecteerde planten. Daardoor is de olie niet alleen van topkwaliteit, maar bevat hij ook de hoogst mogelijke hoeveelheid bioactieve stoffen, vitamines en mineralen.

Kies pure cactusvijgolie of een mengsel met andere natuurlijke oliën en laat je gezicht stralen!