Wierookstokjes

Meest verkocht

Laat je huis of kantoor ruiken naar jouw favoriete geur en geniet van een onderbreking van de dagelijkse stress en drukte. Wierookstokjes zorgen voor een prettige sfeer, hebben een positieve invloed op de mentaliteit en dienen daarnaast als moderne toevoeging aan het interieur. Kies voor luxe geurstokjes van Smells like Spells en Ashleigh & Burwood London!

Effecten van wierookstokjes

Je kunt wierookstokjes gebruiken in de aromatherapie, die stress en vermoeidheid tegengaan met behulp van geuren. Daarnaast heeft het een desinfrecterende werking. Bij notino.nl vind je geuren die de concentratie stimuleren, een romantische sfeer oproepen of een veilig thuisgevoel geven. Voor welke ga jij?

Hoe gebruik je wierookstokjes?

Steek het puntje van het geurstokje aan, blaas de vlam uit en laat wierook smeulen. Plaats het stokje op een stevige ondergrond in de houder. Pas op voor tocht in de kamer, onrustige kinderen of huisdieren die de stok kunnen laten vallen.

Vergroot de effecten van natuurlijke wierookstokjes in het appartement met de perfecte omgeving om te ontspannen. Steek een geurkaars aan, vind een comfortabele zitplek, pak er een dekentje bij, zet thee en lees een boek. Gewoon genieten van het moment alleen voor jezelf.