Smells Like SpellsNorse Magic Kvasir geurstokjes (harmony/wisdom)

Smells Like Spells Norse Magic Kvasir geurstokjes  (harmony/wisdom)
Smells Like Spells Norse Magic Kvasir geurstokjes  (harmony/wisdom)
Gratis verzending
50 gr
7,00

Op voorraad | Code: SML02076
1
PostNL
donderdag 9-12-2021
Afhaallocaties
donderdag 9-12-2021
UPS Air Mail
morgen al dinsdag 7-12-2021

Aromastokjes Smells Like Spells Norse Magic Kvasir zijn geschikt voor het parfumeren van het interieur en het creëren van een aangename sfeer. Ze werken tegen stress, hebben een positief effect op de menselijke psyché, kalmeren de geest en werken ook desinfecterend.

Kenmerken:

  • kruidig aroma
  • kruidenaroma
  • veganistisch product

Ingrediënten:

  • 100% natuurlijke samenstelling
  • niet-schadelijke samenstelling

Hoe te gebruiken:
Steek de punt van het geurstokje aan en blaas de vlam uit. Plaats het stokje in de houder. Voorkom tocht in de kamer. Plaats de houder op een stevige ondergrond om te voorkomen dat hij omvalt. Volg de bijgevoegde instructies. Laat het product niet binnen het bereik van kinderen of huisdieren.

Samenstelling

Samenstelling
Kruiden , Zoethout , Wierook , Agarhout
Soorten huisgeur
kruiden, kruidig

Verrijk je leven met een vleugje magie. Smells Like Spells zijn originele, met de hand gemaakte geurkaarsen en aromadiffuser waarin de volkswijsheid wordt gecombineerd met de nieuwste parfumtechnieken.

Dit Litouwse merk zorgt ervoor dat haar producten er stijlvol en elegant uitzien. Dat is de reden waarom de Smells Like Spells geurverspreiders en kaarsen zijn gemaakt van puur natuurlijke ingrediënten. Met hout, vlas en soja was in de hoofdrol. Bovendien hebben de producten altijd een unieke geur samengesteld in overeenstemming met de traditionele aromatherapie, die de positieve effecten van kruiden of specerijen gebruikt. Dankzij hun magische karakter voegen ze buitengewone charme toe aan je dagelijks leven.

Alle kaarsen en aroma diffusers van Smells Like Spells zijn vernoemd naar personages uit de Noordse mythologie die traditioneel wordt geassocieerd met unieke spirituele krachten waarmee je in je leven kunt brengen wat je op dit moment nodig hebt. En wie zegt dat spreuken niet bestaan...