Anti-roos shampoo

Je hebt gekozen
  • Roos
Filter
Prijs

tot

Haartype
Voor wie?
Gratis geschenken en aanbiedingen
Beoordeling
  •   4
  •   1
  •   1
  •   1
Meest verkocht

Heb je last van roos? Je bent niet de enige.

De halve bevolking heeft uiteindelijk problemen met roos. Dat pijnlijke gekrab en die schilfertjes afgestorven huid die op je kleding vallen zijn in geen geval leuk. Roos heeft allerlei oorzaken en daartoe behoren dehydratatie van de huid, onvoldoende voedingsstoffen, verlaagde immuniteit, maar ook het gebruik van een ongeschikte shampoo en andere haarcosmetica. Gebruik voor de behandeling van je huid gespecialiseerde preparaten tegen roos.

Gebruik eerst een speciale shampoo tegen roos! Een anti roos shampoo hydrateert je hoofdhuid, verhindert de verbreiding van micro-organismen die schilfering van je hoofdhuid veroorzaken en bevat ontspannende stoffen die huidirritatie tegengaan. Een werkelijk goede shampoo tegen roos verwijdert niet alleen de al bestaande schilfers, maar verhindert ook de vorming ervan.

Kies de beste shampoo tegen roos op notino.nl voor mooi haar en een gezonde hoofdhuid! Je vindt in ons ruime aanbod kwaliteitsshampoos van de fantastische merken Bioderma, Eucerin, La Roche-Posay, Neutrogena, Vichy, Ziaja en andere.