NeutrogenaT/Gel Forte Anti-Ross Shampoo voor Droge en Jeukende Hoofdhuid

Neutrogena T/Gel Forte Anti-Ross Shampoo  voor Droge en Jeukende Hoofdhuid
Neutrogena T/Gel Forte Anti-Ross Shampoo  voor Droge en Jeukende Hoofdhuid
8,90
150 ml
Code: NEU03224 | Op voorraad
1
PostNL
dinsdag 2-11-2021
Afhaallocaties
dinsdag 2-11-2021
UPS Air Mail
maandag 1-11-2021

Beschrijving Neutrogena T/Gel Forte
Kenmerken

Laat roos niet beslissen wat je gaat dragen. We weten allemaal heel goed dat de waarheid altijd op donkere kleding naar buiten komt. Antiroosshampoo voor een droge en jeukende hoofdhuid Neutrogena T/Gel Forte geeft je weer de vrijheid in de kledingkeuze. Hij verlost je niet alleen van roos maar werkt ook tegen de onaangename jeuk, branderigheid of prikkeling van de hoofdhuid tegen die er vaak mee gepaard gaat.

Geniet weer van je favoriete zwarte outfit en betover je omgeving met gezond, glanzend haar.

Eigenschappen:

  • elimineert roos en voorkomt het ontstaan ervan
  • werkt tegen jeuk, brandend gevoel en prikkeling van de hoofdhuid
  • reinigt het haar en de hoofdhuid op een milde wijze
  • maakt het haar zichtbaar gezond
  • voedt en regenereert het haar

Aanbrengen:
Maak het haar goed nat, masseer de shampoo in de hoofdhuid en laat enkele minuten inwerken. Spoel vervolgens goed af. Voor het beste resultaat gebruik gedurende 6 weken 2–3× per week, daarna is 1–2× per week voldoende.

Kenmerken

Haartype
alle haartypen
Effect
Anti-roos
Type hoofdhuid
roos
Haarproblemen
roos

Over het merk Neutrogena

Neutrogena zorgt al bijna 100 jaar effectief voor de huid. De geschiedenis van het merk begint in 1930, toen Manny Stolaroff producten begon te leveren aan schoonheidssalons. De grote doorbraak kwam in 1954, toen hij achter de eigenschappen van zeep kwam die geproduceerd werd door de kleinzoon van Napoleons lijfarts. Deze zeep irriteerde de huid niet en was makkelijk af te spoelen. Dat fascineerde Stolaroff zo, dat hij de zeep zelf begon te distribueren onder de naam Neutrogena.

Vervolgens ging alles heel snel. In de jaren 60 stichtte hij de gelijknamige firma Neutrogena en vervolgens nam hij een patent op een recept met een unieke samenstelling die voorzag in de behoeften van de huid die blootgesteld staat aan barre klimatologische omstandigheden.

Tegenwoordig omvat het iconische merk niet alleen de Neutrogena Visibly Renew lijn met de Noorse Formule, maar ook Neutrogena Visibly Clear en Neutrogena handcrèmes. Door het gebruik van actieve ingrediënten en de samenwerking met vooraanstaande dermatologen wordt zo cosmetica geproduceerd die daadwerkelijk voldoet aan de eisen van de huid en die de huid effectief verzorgt.

Review Neutrogena T/Gel Forte