Abrikozenpitolie

Ontdek de fantastische effecten van abrikozenpitolie

Alleen in de keuken zou het een zonde zijn om hem te gebruiken. Abrikozenolie is perfect voor de verzorging van je gezicht, je lichaam en je haar. Hij is een belangrijke speler in de strijd tegen acne. Ontdek zelf de werking van abrikozenpitolie!

Abrikozenpitolie voor het haar

Abrikozenpitolie kalmeert een geïrriteerde huid, ook de hoofdhuid. Bovendien revitaliseert hij droog, breekbaar haar. Als je je haar af en toe een wrap gunt, zal je al snel kunnen genieten van gezond, glanzend haar.

Abrikozenpitolie voor het gezicht

Abrikozenpitolie is geschikt voor elk huidtype, ook de heel gevoelige huid en kinderhuid. Omdat hij een regenererende en antioxiderende werking heeft, helpt hij ook als je last hebt van acne of eczeem. En hij doet ook perfect dienst in de strijd tegen de veroudering! Bij regelmatig gebruik vermindert hij het aantal rimpels en andere tekenen van huidveroudering.Abrikozenpitolie voor het lichaam

Abrikozenolie is het antwoord op een droge, gebarsten of door de zon geïrriteerde huid. De olie voorziet de huid van een flinke portie vitamine E en A, voedt en regenereert ze. Hij wordt snel opgenomen en laat geen vettig gevoel achter, en is dus echt om dol op te worden.

Op notino.nl vind je abrikozenpitolie van Renovality, Saloos en andere aan fantastische prijzen. Kies de beste eruit.