Zonnebrandsprays en -mist

Meest verkocht

SPF mist en spray om te zonnen zonder zorgen 

Een mooi en gezond bruin kleurtje zonder risico, en tegelijk een zachte, gevoede huid? Een SPF mist of een zonnebrandspray munt uit met zijn lichte consistentie, eenvoudige gebruik en snelle absorptie in de huid, die bovendien wordt verzorgd met werkzame stoffen tegen vroegtijdige huidveroudering en verbranding door de zon.

Een zonnebrandmist, -lotion of een zonnebrandolie in spray – wat te kiezen?

Klassieke zonnebrandcrèmes hebben meestal nogal een dikke textuur en zijn eerder voor een droge huid. Als je een gevoelige, problematische of vette huid hebt, kies dan liever lichtere zonnebrandmist of SPF sprays, die speciaal zijn gemaakt voor de specifieke behoeftes van elke huidtype.

Zonnebrandmist

Een gezichtsmist met SPF heeft net als thermaal of bloemenwater een verfrissend en hydraterend effect. Maar daarnaast bevat een SPF mist ook uv-filters, die de huid beschermen tegen de zon en op reis zowel jouw huid als de gevoelige kinderhuid voldoende bescherming bieden.

Voordelen van een zonnebrandmist:
 • Eenvoudig en gelijkmatig aan te brengen – hoeft niet uitgesmeerd te worden.
 • Belast de poriën niet en lost je make-up niet op – je kunt hem dus ook om het even wanneer op je opgemaakte gezicht spuiten.
 • Is geschikt voor dagelijks gebruik, ook bij een heel gevoelige of probleemhuid.
 • Heeft een matterend of gezond glanzend effect afhankelijk van het huidtype.
 • De lichte, luchtige consistentie biedt een geweldige oplossing voor uv-bescherming tijdens het sporten.
 • Dankzij de handige verpakking die in je handtas past, kun je de bescherming van je huid waar en wanneer dan ook vernieuwen zonder je handen vettig te maken.

Onze tip: Gebruik onder je foundation een gezichtscrème met SPF, die de eerste paar uur van je verblijf in de zon bescherming biedt. In de loop van de dag kun je de beschermende laag vernieuwen met een zonnebrandmist, die tegelijk heerlijk verfrist en je make-up niet uitveegt.

Zonnebrandcrème in spray

Een zonnebrandspray is een ideale partner voor de zomer. Je hoeft hem maar gewoon op je huid te spuiten en licht uit te smeren om je huid te beschermen bij een verblijf in de zon. In het aanbod van notino.nl vind je ook speciale zonnebrandsprays voor kinderen en baby’s.

 • Dankzij de lichte consistentie trekt een zonnebrandlotion in spray makkelijk in de huid en laat hij geen vet laagje of witte vlekken achter. Bovendien is hij dankzij de sprayvorm ook makkelijk aan te brengen op moeilijk bereikbare plekken.
 • Een spray is geschikt voor een droge, normale en rijpe huid en biedt ook voldoende bescherming van de gevoelige huid van je kinderen, die vast ook de voorkeur geven aan de niet-plakkerige en niet-vette consistentie van een spray boven een klassieke, dikke zonnebrandcrème.
 • Zonnebrandsprays zijn verkrijgbaar in een breed scala aan SPF factors en afhankelijk van je behoeftes en je huidtype kun je ook een speciale hydraterende spray, minerale spray voor een erg gevoelige tot atopische huid, waterproof spray of een spray die het bruinen versnelt kiezen.

Zonnebrandolie in spray

Een zogenaamde ‘droge’ zonnebrandolie in spray is vooral voor een droge, normale en rijpe huid geschikt. De prettige, niet-vette consistentie legt een zijdezacht laagje op de huid dat uitdroging voorkomt. Bijkomende voordelen:

 • Belast de huid niet, trekt snel in en laat de huid stralen, er aantrekkelijk uitzien en heerlijk ruiken.
 • Bevat voedende en hydraterende bestanddelen en bevordert dankzij het hoge vetgehalte een snellere bruining.
 • Sommige oliën kunnen ook worden gebruikt als SPF bescherming van het haar.

Geniet van een gezonde, jeugdige huid en bescherm die tegen de zon met een crème, olie of mist in spray met uv a- en uv b-filters. Of je nu een gezichtsmist met SPF 50 zoekt, een hydraterende zonnebrandmelk in spray of een verfrissende SPF spray voor het gezicht, bij ons vind je vast wat je zoekt!