Wax strips

Geniet van een gladde huid enkele weken lang! Ontharen met wax is een snelle en effectieve manier die zorgt dat de ongewenste haartjes lang weg blijven. Ga voor een ontharingswax, ontharingspasta of handige strips die geschikt zijn voor je gezicht, je benen en okselhaar!

 

Ontharingswax hecht zich gemakkelijk aan de ongewenste haartjes die je vervolgens met één beweging er uittrekt. De haartjes worden er met wortelzakjes uitgetrokken, deze worden steeds zwakker en je huid blijft lang glad. 

Hoe gebruik je waxstrips?

Was het te ontharen gebied vóór het ontharen en droog het goed af. Verwarm de strips goed in de handpalmen, trek daarna de strips van elkaar af en leg ze op het te ontharen gebied. Strijk ze daarna glad in de richting van de haargroei en trek ze met een snelle beweging weg in de omgekeerde richting.

Hoe kies je de waxstrips?

Je kiest de strips volgens het gebied dat je wilt ontharen. We bieden speciale strips voor de schaamstreek, je gezicht, je oksels en je benen. Indien je huid gemakkelijk geïrriteerd raakt, ga dan voor strips voor de gevoelige huid.

Ontharen met suikerpasta

Ben je bang dat de waxepilatie te pijnlijk is en een allergische reactie bij je veroorzaakt? Probeer dan suikerpasta! In tegenstelling tot wax wordt de suikerpasta aangebracht tegen de haargroei en wordt de haargroei gestopt. Daarom is hij milder voor de huid, minimaliseert het irritatie en is daarbij geschikt voor de gevoelige huid.

In ons assortiment vind je de favoriete suikerpasta van Purity Vision en betrouwbare wax en strips van Veet of Arcocere. Kies een optie die het beste bij je past!

volledige text text verbergen

Je hebt gekozen

  • Lichaam
  • Ontharing en Epileren
  • Ontharingswax
Filter

Prijs

tot

Merk

Voor wie?

Gratis geschenken en aanbiedingen

Beoordeling

  •   2
  •   1
Meest verkochte