Wattenschijfjes

Kies voor kwalitatieve katoenen wattenschijfjes en trakteer je huid op een zachte make-up verwijdering! Of je nu 's ochtends de perfecte make-up hebt gemaakt of van de dag hebt genoten zonder make-up, de onzuiverheden, huidschilfers en stofdeeltjes die zich gedurende de dag op de huid hebben opgehoopt, moeten 's avonds verdwijnen, zodat de huid weer kan ademen.

In het ruime aanbod op notino.nl vind je bijvoorbeeld wattenschijfjes voor het verwijderen van make-up van ogen en lippen, maar ook grotere ovale, die op speelse wijze make-up van het gezicht verwijderen. Vergeet niet om diepreinigende exfoliërende doekjes of hydraterende make-updoekjes te proberen, perfect voor bijvoorbeeld op reis.

Hoe verwijder je make-up op de juiste manier?

Volg de juiste procedure voor het verwijderen van make-up om het ontstaan ​​van onaangename puistjes en irritatie, maar ook voortijdige huidveroudering te voorkomen:

  • Breng micellair water, make-up remover of een geschikte huidolie aan op een met water bevochtigd wattenschijfje of probeer gehydrateerde make-up watten met verzachtende stoffen die de huid zacht reinigen en voeden.
  • Kies voor het verwijderen van oog- en wimpermake-up producten die direct bedoeld zijn voor het verwijderen van oogmake-up. Houd het make-upschijfje een paar seconden op het oog en veeg de make-up vervolgens voorzichtig vanuit het midden van het oog naar buiten. Nooit duwen!
  • Het schoonmaken van de huid gaat met zachte cirkelvormige bewegingen naar beneden, van het voorhoofd naar de kin, altijd naar buiten vanuit het midden van het gezicht.
  • Voor je lippen ga je van het midden naar de hoeken af.
  • Verwissel wattenschijfjes tijdens het reinigen van de huid totdat het laatst gebruikte doekje helemaal schoon is.
  • Onthoud dat huidreiniging niet alleen 's avonds maar ook’ s ochtends gedaan moet worden.

Kies voor kwalitatieve katoenen wattenschijfjes en geef je huid zachtheid zodat deze kan glanzen! Wij bezorgen alle goederen van onze online drogisterij bij jou thuis.