Skip to main content

NotinoSpa Collection microfiber make-up verwijderingsset Pink

Notino Spa Collection microfiber make-up verwijderingsset Pink
Notino Spa Collection microfiber make-up verwijderingsset Pink
Aanbevolen detailhandelsprijs
18,30

Je bespaart 9%
microfiber make-up verwijderingsset Pink
16,50

  • Notino Spa Collection microfiber make-up verwijderingsset Pink
  • Notino Spa Collection microfiber make-up verwijderingsset Lilac
  • Notino Spa Collection microfiber make-up verwijderingsset Black
Op voorraad | Code: NOI02306
1
PostNL
maandag 31-1-2022
Afhaallocaties
maandag 31-1-2022
UPS Air Mail
morgen al vrijdag 28-1-2022

Het verwijderen van je make-up is een essentiële stap in je huidverzorgingsroutine die je nooit mag overslaan. Maar van deze dagelijkse verplichting kan je een aangenaam ritueel maken met de cosmetische set Notino Spa Pink. Drie cosmetische pads voor herhaaldelijk gebruik, een washandje en handdoek van fijne microvezels zuigen de make-up en onzuiverheden als het ware als een magneet uit je huid. De handige cosmetische haarband beschermt je haar - niet alleen - tijdens het verwijderen van je make-up. De volledige set is gemaakt van microvezels en kan dus in de wasmachine gewassen worden op 40°C.

Make-up remover pads
3 ronde make-up remover pads volstaan voor een perfecte verwijdering van make-up en reiniging van je gezicht, thuis en op reis. Voor verwijdering van je make-up raden we aan om je favoriete make-up remover product op de pad aan te brengen en er zacht alle make-up en vuil mee van je gezicht te vegen. Reinig je huid daarna best nog na, bijvoorbeeld met een micellair water.

Make-up remover washandje
De handigheid en het grote oppervlak van het washandje waardeer je vooral wanneer je make-up en vuil snel moet verwijderen. In combinatie met een reinigingsgel is het washandje geschikt voor een zachte maar gronde reiniging van je gezicht, decolleté en rug tijdens het douchen.

Make-up remover handdoek
Gun je huid het verwijderen van make-up zoals een schoonheidsspecialist het zou doen: doe make-up remover olie op een droge huid en masseer, zodat de make-up oplost. Dompel de handdoek in warm water, wring hem uit en gebruik één kant om de make-up en het vuil zacht van je gezicht te vegen. Reinig vervolgens je huid nog na met een reinigingsgel en gebruik daarna de andere kant van de handdoek, nadat je hem opnieuw in warm water hebt gedompeld en uitgewrongen.

Cosmetische haarband
Dankzij de klittenband past de haarband perfect rond elk hoofd, zodat het niet alleen een ideaal hulpmiddel is bij het reinigen van je gezicht, maar ook tijdens het aanbrengen van je make-up, het gebruik van een gezichtsmasker of tijdens andere cosmetische rituelen.

Eigenschappen van de productenset:

  • voor gebruik in combinatie met je favoriete make-up removers en reinigende producten
  • de elektrostatische eigenschappen van de microvezels trekken vuil en make-up aan
  • geschikt voor gebruik op gezicht, decolleté en lichaam
  • kan in de wasmachine gewassen worden op 40°C
    (we raden aan om ook te wassen vóór het eerste gebruik)

Kenmerken

Consistentie
Reinigingsdoekjes
Huidtype
voor alle huidtypes
Effect
Reiniging
Set variant
Travel-set, Gift Set

Notino is altijd elegant en trendy, biedt de beste kwaliteit en helpt met zowel je dagelijkse behoeften als met al je wensen. Notino is onderdeel van de hele dag en helpt je rituelen stijlvol en gedenkwaardig te maken. Met Notino zal je je mooi en uniek voelen. JIJ bent onze inspiratie.