Ga naar hoofdcontent

UXI BEAUTY

UXI BEAUTY

Het meeste uit je make-up halen, tijd besparen en tegelijk het milieu sparen. Dat is een samenvatting van de visie van UXI BEAUTY, producent van hybride cosmetica..

Dit Nederlandse merk heeft vanaf het begin een andere visie dan in de huidige, van cosmetica verzadigde wereld gebruikelijk is. UXI BEAUTY is de uitdaging aangegaan om tijdloze producten te bieden met de nadruk op verzorgende ingrediënten en een grote bestendigheid.

"Iets extra's bieden" – dankzij deze benadering maken alle producten van het merk UXI BEAUTY je huid iets mooier, niet alleen op korte maar ook op lange termijn. De actieve stoffen maken van de make-up-producten een onderdeel van je dagelijkse gezichtsverzorging. "Minimalisme" – elk make-up-product van UXI BEAUTY kan op meerdere manieren worden gebruikt. Voor een perfect resultaat heb je dus niet meer dan enkele producten nodig die gerust in je broekzak passen. Met deze producten ben je bovendien in een mum van tijd klaar met je op te maken. Zo helpen de cosmetica van UXI BEAUTY klanten tijd besparen.

Het merk gaat prat op de topkwaliteit van zijn producten, die uitmunten door hun grote bestendigheid. Daardoor wordt de tevredenheid van de klanten gegarandeerd en wordt hun noodzaak om steeds nieuwe producten aan te schaffen verkleind. Het merk komt zo zijn verbintenis na om milieuvriendelijker te zijn. Creëer met UXI BEAUTY je eigen make-up-regels.

volledige text text verbergen