Ga naar hoofdcontent

Uriage

Over het merk Uriage

2000 jaar geleden al werd in het hart van de Franse Alpen de bron met uniek thermaal water Uriage ontdekt. Het water loopt wel 75 jaar doorheen de geologische onderlaag van het gebergte en wordt onderweg verrijkt met mineralen en sporenelementen. De weldadige effecten van dit regeneratieve water worden als sinds 1992 door de dermatologische laboratoria Uriage gebruikt in hun innovatieve schoonheidsproducten.

 

Het thermaal water Uriage draagt bij tot kalmering van de huid, voorkomt dehydratatie en versterkt de huidbarrière. Om de zuiverheid en de natuurlijke rijkdom van het water te behouden, wordt het recht bij de bron geput.

Dankzij de heilzame effecten worden de cosmetica van Uriage aanbevolen door dermatologen wereldwijd en de klanten zijn er dol op. Zo dol, dat er elke 10 seconden een thermaal water Uriage Eau Thermale verkocht wordt!

Bij de meest populaire producten van dit Franse merk hoort bijvoorbeeld ook de Uriage gezichtscrème, de handverzorging Uriage Bariéderm of de voedende Uriage Xémose en het reinigende gezichtswater Uriage Hyséac. Ook de moeite waard om te vermelden is de reeks voor gezichtsverjonging Uriage Age Protect, de producten voor een gevoelige huid Uriage Roséliane en de zonnebrandcrèmes Uriage Bariésun. En ook de allerkleinsten worden natuurlijk niet vergeten – Uriage voor kinderen biedt een hele reeks van dermatologische geteste producten.

Test nu zelf de effecten van het heilzame water uit de Alpen. Je huid zal er blij mee zijn!

volledige text text verbergen