Ga naar hoofdcontent

Thalgo

Thalgo

Mild voor je huid en milieuvriendelijk. Dat zijn de luxueuze schoonheidsproducten van het Franse merk Thalgo die putten uit de natuurlijke rijkdom van de diepe oceaan.

De oceaan is een oneindige bron van rijkdom. Dat wist ook doctor in de farmacie André Bouclet heel goed, die zijn hele leven wijdde aan zijn passie: het bestuderen van zeewier en -mineralen. Zijn fascinatie voor het mariene leven leidde tot het oprichten van het laboratorium Thalgo, dat zich specialiseerde in het onderzoeken van de weldadige effecten van zeewier. Het was in het jaar 1964 dat het eerste Thalgo schoonheidsproduct ter wereld kwam.

Voor Thalgo is niet alleen de topkwaliteit van hun ingrediënten belangrijk, maar ook de milieuvriendelijkheid en een zo klein mogelijke ecologische voetstap. Het bekendste product van Thalgo is de voedende crème met kalmerende werking Thalgo Cold Cream Marine die je huid de nodige hydratatie geeft. Ook de antirimpelcrème Thalgo Hyaluronique en Thalgo Collagène die rimpels reduceert en het ontstaan ervan voorkomt, zijn heel populair.

volledige text text verbergen