Ga naar hoofdcontent

SVR

Over het merk SVR

De Franse cosmetica uit de dermatologische laboratoria SVR hebben al tientallen jaren een duidelijke visie: kwaliteitsvolle topproducten vervaardigen die milde verzorging bieden voor zelfs de gevoeligste huid.

 

De geschiedenis van het merk SVR begon al in het jaar 1962, toen apothekers Simone en Robert Véret hun dermatologische laboratorium oprichtten. Na verloop van tijd werd het merk overgenomen door de zoon en later de kleinzoon Véret, die van dit kleine familiebedrijf een echte ster onder de producenten van dermocosmetica maakten.

Alle gezichtsverzorgingsproducten worden onder het toezicht van vakexperten dermatologisch getest op een gevoelige huid. SVR cosmetica hebben dankzij de ontwikkeling van tientallen unieke producten het vertrouwen van dermatologen en tevreden klanten gewonnen in meer dan 45 landen. Hoewel het merk SVR voortdurend uitbreidt, blijft het zonder compromis trouw aan zijn waarden – een ethische benadering, betrouwbaarheid en eersteklas kwaliteit.

In de portfolio van SVR vind je verzorgingsproducten voor lichaam en gezicht – van het populaire serum SVR Densitium over reinigingsgels en make-up removers tot de werkzame hydraterende SVR Crème. Test deze Franse kwaliteit ook eens op eigen huid!

volledige text text verbergen