Speciale kortingen op Cosmetica

De producten uit deze aanbieding hebben ofwel een beschadigde verpakking, of ze zijn uitgepakt. Dit heeft geen invloed op de kwaliteit van het product of op de garantieperiode.

 

Uitgepakt - een uitgepakt product waarvan de originele verpakking ontbreekt of sporen van gebruik vertoont. Het betreft in de meeste gevallen schoonheidsproducten die enkel gebruikt werden om te fotograferen en daarom is het plastic eraf. Op de kwaliteit van het product heeft dit geen enkele invloed. Een deel van de producten kan ook een verminderde inhoud hebben, bijv. 99%.

Beschadigde verpakking - een nieuw product met 100% van de inhoud dat enkel een beschadigde verpakking heeft. Die beschadiging ontstond misschien tijdens het transport of bij manipulatie in het magazijn. De producten kunnen eventueel nog andere kleine, visuele gebreken vertonen die op de kwaliteit van het product zelf geen enkele invloed hebben.

In de beschrijving van elk product vind je gedetailleerde informatie over de staat ervan. Behalve voor de vermelde gebreken is de volledige garantie van toepassing op deze schoonheidsproducten.

volledige text text verbergen

Je hebt gekozen

  • Speciale kortingen
Filter

Prijs

tot

Categorie

Merk

Toon meer

Voor wie?

Beoordeling

  •   24
  •   4
  •   1