Ga naar hoofdcontent

Smashbox

O značce Smashbox

 Geboren in een legendarische fotostudio, beproefd door professionele fotografen, visagisten en modellen. Dat zijn Smashbox cosmetica uit het zonnige Los Angeles die je er stralend uit laten zien - en niet alleen voor de lens.

De mannen achter het merk Smashbox zijn fotograaf Davis Factor en zijn broer Dean, achterkleinkinderen van de Hollywoodlegende Max Factor. In 1990 richtten de gebroeders in Los Angeles de creatieve fotostudio Smashbox Studios op, waar al snel wereldberoemde fotografen, acteurs, modellen en muzikanten kwamen aankloppen. In 1996 gebruikte Davis zijn ervaring uit professionele fotoshoots om het cosmeticamerk Smashbox op te richten. Als eerste bracht hij een primer op de markt, de Smashbox Photo Finish Primer, die ervoor zorgt dat foundation oneindig lang perfect standhoudt.

Vandaag is deze Smashbox primer een legende onder visagisten. Probeer behalve de primer ook eens de uiterst dekkende Smashbox Studio Skin Foundation met 24 uur lange bestendigheid, de Smashbox Super Fan Mascara die je wimpers perfect krult, of het poeder Smashbox Halo Fresh Perfecting Powder. Ook de Smashbox Always on Liquid Lipstick in vele prachtige kleuren is werkelijk de moeite waard.

volledige text text verbergen