Ga naar hoofdcontent

Schmidt's

Geselecteerde Schmidt's producten

Over het merk Schmidt's

Probeer je op een gezonde manier te leven? Pas die lifestyle ook toe op cosmetica en koop niet alleen degene die functioneel zijn maar ook gebaseerd op natuurlijke grondstoffen. Laat je bekoren door het merk Schmidt‘s en zijn kwaliteitsvolle verzorgingsproducten, die boordevol plantaardige en minerale ingrediënten zitten.

De beweging Maker Movement inspireerde de Amerikaanse Jamie Schmidt in 2010 om op zoek te gaan naar manieren om haar eigen, natuurlijke deodorant te creëren. Ze wilde er een maken die niet alleen zou werken, maar tegelijk ook heerlijk zou ruiken en die het hele gezin zonder zorgen zou kunnen gebruiken. Ze slaagde in haar opzet en vijf jaar later wist ze ondernemer Michael Cammarata warm te maken voor haar project. Samen richtten ze zo het wereldwijd succesvolle merk van natuurlijke cosmetica op.

De legendarische Schmidt‘s deodorant is momenteel niet alleen in vaste of roll-on vorm verkrijgbaar, maar ook bijvoorbeeld in een glazen potje. En behalve de puur natuurlijke, veganistische samenstelling weet hij je ook te bekoren met een grote keuze betoverende geuren. Het assortiment van het merk breidt zich bovendien steeds uit, en zo kan je behalve Schmidt‘s deodorant tegenwoordig ook tandpasta of vaste zeep kopen.

volledige text text verbergen