Scheren voor vrouwen

Meest verkocht

Scheerproducten voor vrouwen

Koop alles voor het scheren van je benen, oksel en intieme delen op één plek. Bij ons vind je manuele en elektrische scheerapparaten voor vrouwen, wegwerpscheermesjes voor vrouwen en praktische bikinilijn trimmers, om je haartjes snel en eenvoudig te verwijderen. Als je een scheermes gebruikt, vergeet dan niet om ook een scheerschuim voor vrouwen, een scheerolie of een milde scheergel voor vrouwen te kopen die het scheren vergemakkelijkt en irritatie voorkomt. En voor de verzorging van je huid achteraf een kalmerende aftershave balsem of crème voor vrouwen!

Je benen scheren, hoe doe je het?

  • Het beste moment om je benen te scheren is ‘s avonds in de douche of het bad. De haartjes worden door het warme water zachter en zijn gemakkelijker te verwijderen.
  • Breng scheergel of scheerschuim voor vrouwen aan en smeer goed uit.
  • Ga met je scheermesje over je benen in de groeirichting van de haartjes. Spoel je mesje tussendoor geregeld af.
  • Vergeet niet om tot slot een aftershave product voor vrouwen te gebruiken. Een aftershave olie of crème voedt, verzacht en - bovenal - kalmeert de huid.
  • Als je de groei van nieuwe haartjes wil vertragen, kan je ook een haargroeiremmer proberen die de haarwortels verzwakt en zo zorgt dat je huid langer glad blijft.

Het allerbeste voor ontharing en epilatie voor vrouwen vind je op notino.nl!