Ga naar hoofdcontent

Sanoflore

Over het merk Sanoflore

Maak kennis met het Franse merk Sanoflore, dat luxueuze natuurcosmetica maakt die van de verzorging van lichaam en gezicht een heerlijke ervaring maken. De formules steunen op kruiden en planten uit de ecologische landbouw, alle producten kunnen prat gaan op een BIO-certificaat en zijn vrij van enige siliconen of kunstmatige kleurstoffen. 

 

De geschiedenis van het Franse merk Sanoflore begon in het jaar 1972, toen in het hart van het plaatselijke natuurpark Vercors de botanische tuin Sanoflore werd opgericht door een kleine groep passionele botanisten en landbouwers. Het gelijknamige laboratorium, gespecialiseerd in fytotherapie en aromatherapie, ontstond echter pas 14 jaar later.

Het merk Sanoflore gaat er prat op controle te hebben over het volledige productieproces, inclusief het kweken van de benodigde grondstoffen. De essences voor de productie van de cosmetica worden gewonnen door stoomdestillatie onder lage druk, waardoor er een veel hogere kwaliteit wordt bereikt dan synthetische essences ooit kunnen hebben. De cosmetica van dit Franse merk worden tegelijk gekenmerkt door een heel aangename geur, waardoor ze behalve op de huid ook op de menselijke geest een weldadige invloed hebben. 

volledige text text verbergen