Ga naar hoofdcontent

Sally Hansen

Over Sally Hansen

Sally Hansen – de kracht van met de hand gecreëerde schoonheid. De filosofie van het meest succesvolle merk op het gebied van nagelverzorging is eenvoudig. Sally Hansen gelooft dat de grootste schoonheid bekomen wordt als de vrouwen er zelf voor zorgen.

 

Sally Hansen was een ongelooflijk sterke vrouw, vernieuwer en icoon van de moderne stijl. Ze is begonnen in de jaren 50 en is een echte selfmade vrouw. Het merksucces is begonnen met de legendarische Sally Hansen nagellak Hard as Nails® Hard as Wraps™. Daarna kwamen de gadgets waarmee je makkelijk je eigen manicure en pedicure kunt uitvoeren. Je krijgt het geweldige gevoel dat je zelf een professioneel resultaat hebt bereikt.

Geniet je van de momenten waarin je voor jezelf zorgt? Cosmetica Sally Hansen biedt je alles wat je voor deze momenten nodig hebt, inclusief knowhow en inspiratie. Of je nu kiest voor de versterkende nagellak Sally Hansen, populaire gellak Sally Hansen of een speciale groeikuur Sally Hansen NailGrowth Miracle®, je wordt zonder twijfel verliefd op het resultaat omdat het lijkt alsof je net in een nagelsalon bent geweest.

volledige text text verbergen