Ga naar hoofdcontent

Saffee

Saffee

De moderne Franse dermocosmetica van Saffee combineren unieke natuurlijke werkzame stoffen met de nieuwste technologie op het gebied van gerichte gezichtsverzorging. De dermatologisch geteste producten bieden langetermijnoplossingen die aansluiten bij de behoeften van je huid.

 

Het merk Saffee helpt je op weg naar een gezondere en mooiere huid. De afzonderlijke productlijnen zijn op maat ontworpen voor de meest voorkomende behoeften van de huid, met inbegrip van de problematische en de rijpe huid.  Alle producten kunnen met elkaar gecombineerd worden, waardoor je je eigen dagelijkse verzorgingsroutine kunt samenstellen op grond van je huidige behoefte.

Je dagelijkse verzorgingsroutine moet altijd bestaan uit een aantal basisstappen: perfecte reiniging, intensieve verzorging in de vorm van een ampul, serum of eenmalig masker en vervolgens langdurige verzorging in de vorm van een crème of nachtmasker.

Het is de missie van Saffee om de klant doeltreffende, innovatieve producten te bieden die voldoen aan de hoogste eisen voor complexe verzorging. 

volledige text text verbergen