Ga naar hoofdcontent

Real Techniques

Real Techniques

Kwaliteitsvolle, bekroonde en innovatieve cosmetische tools voor alle liefhebbers van make-up – dat wordt je allemaal geboden door het merk Real Techniques. Hun producten combineren hightech materiaal met innovatieve vormen voor een volmaakt make-up resultaat. In het productengamma vind je zowel penselensets en losse penselen voor foundation, poeder, blush, oogschaduw en contouring, als hun populaire sponsjes. Ook producten voor gezichtsreiniging en voor de reiniging van je penselen en sponsjes ontbreken niet in het assortiment.

 

Het merk Real Techniques kwam op de markt in het jaar 2011. Hun portfolio bevat ultralichte penselen van hoge kwaliteit die makkelijk te gebruiken en te reinigen zijn en waarmee je het allerbeste make-up resultaat bereikt. De Real Techniques penselen zijn gemaakt van het synthetische materiaal taklon, dat zacht en mals is en ook geschikt is voor de gevoelige huid. De make-up-sponsjes zijn ontworpen met een revolutionaire, latexvrije schuimtechnologie die foundation gelijkmatig uitsmeert en voor een glad en volmaakt resultaat zorgt. Ook het foundationsponsje Real Techniques Miracle Complexion Sponge Ornament is het vermelden waard.

De penselenset Real Techniques Everyday Essentials of het handige penseel voor een crème- of vloeibare foundation Real Techniques Original Collection Base maken zowel beginners als gevorderde make-upartiesten het leven gemakkelijker. Of je nu een zogenaamde ‘nude look’ wilt creëren of net uitdagende avondmake-up, met de cosmetische tools van Real Techniques til je je make-up sowieso naar een hoger niveau.

volledige text text verbergen