Ga naar hoofdcontent

Zoek populaire parfum soorten met poederachtige geuren

De poederachtige geuren zijn onmiskenbaar, zacht en de laatste jaren ontzettend populair, niet alleen voor een dagelijks gebruik maar ook voor bijzondere gelegenheden zoals je trouwdag. De fijne, poederachtige geuren vormen de perfecte harmonie van elegantie en vrouwelijkheid om je overal te vergezellen. Dankzij de langdurige kwaliteit van deze geuren, ruik je deze zelfs nog een paar dagen later op je favoriete sjaal of truien.

 

De vormen en zachte kleuren van de parfumflesjes zullen je verbazen, maar vooral de verhalen die achter deze parfums verschuilen creëren de juiste sfeer.

Eigenschappen van poedergeur:

Of we het nu hebben over natuurlijke of synthetische geuren, deze kunnen in twee hoofdgroepen worden verdeeld. De eerste groep is te vergelijken met een gezichtspoeder en is minder zoet, complexer, maar zo zacht als een vers gepoederde huid. De tweede groep poedergeuren is te vergelijken met babypoeder, zuiverheid met een vleugje lavendel, viooltjes, rozen, vanille en nostalgie. Beide groepen hebben de langdurige tonen en geven de parfums zo een verlengde houdbaarheid.

Hoe wordt de poedergeur verkregen:

De fijne poederachtige noten wordt verkregen van irissen, viooltjes, muskus of heliotroop. Ook de fijne ondertonen van vanille, rozen, iris of hars in combinatie met de houtachtige tonen vormen een perfecte harmonie vol zuiverheid, vrouwelijkheid en elegantie. De poedergeuren kunnen ook synthetisch worden verkregen en zijn een onmiskenbare mix van zachtheid en zoete bloem tonen met een vleugje retro poeder op het gezicht.

Geur je dag met een fijne poeder parfum met een vleugje nostalgie. Poeder parfums zijn bijzonder en uiterst geschikt voor zeldzame gelegenheden of dagelijks gebruik. Ontdek de wereld de van poederachtige geuren!

volledige text text verbergen