Ga naar hoofdcontent

Perricone MD

Over Perricone MD

Formules rijk aan voedingstoffen en antioxidanten die natuurlijk zijn voor ons lichaam. Dankzij deze stoffen kun je van de Perricone MD producten echt dramatische resultaten verwachten. Het gaat er niet om de problemen te verdoezelen, maar om de huid op lange termijn te helpen.

In Perricone MD geloven ze in het belang van het combineren van schoonheid van buiten en binnen en deze holistische benadering past in de filosofie van het merk. Zoals de oprichter Dr. Perricone zegt: het is essentieel niet alleen voor je huid te zorgen, maar ook voor het gehele lichaam, omdat beide stappen elkaar erg beïnvloeden. Op Notino vind je alle producten van Perricone MD die je nodig hebt voor je externe schoonheid, voor je huid.

Verlang je naar luxe verzorging die je huid perfect voedt, niet belast en ook ongewenste tekenen van veroudering kan verwijderen? De beautylijn Perricone MD Cold Plasma rekent niet alleen met fijne lijntjes en rimpels af maar helpt je ook de huidtint te egaliseren. Heb je last van een te vette huid met vergrote poriën? Op weg naar een perfecte huid moet je het intense tonicum van Perricone MD testen die de poriën verkleint. Je wordt meteen verliefd op dit kleine wonder.

volledige text text verbergen