Ga naar hoofdcontent

Neostrata

Neostrata

Ga een gezonde, stralende en jong ogende huid tegemoet. NeoStrata cosmetica bieden wetenschappelijk geavanceerde en klinisch geteste gezichtsverzorging, aanbevolen door specialisten overal ter wereld. Ontdek waartoe NeoStrata cosmetica in staat zijn op het gebied van efficiënte preventie, onder andere voor het oplossen van specifieke huidproblemen.

De oprichters van het merk, Dr. Van Scott en Dr. Yu, zijn internationaal erkende koplopers op het gebied van dermatologie. Zij waren het die NeoStrata peeling ontwikkelden, het allereerste product van dat type waarin gebruik gemaakt werd van de werking van glycolzuur. In 1974 ontdekten ze de kracht van alfahydroxyzuren, dankzij dewelke de NeoStrata AHA-crème ontstond die een enorme doorbraak betekende op het gebied van de anti-age verzorging.

Vandaag worden de producten van NeoStrata niet alleen gebruikt om veroudering van de huid tegen te gaan, maar zorgen ze ook voor een zichtbare gladmaking, vernieuwing en reiniging van je gezicht, waardoor de kwaliteit ervan ook duidelijk verbetert op vele andere vlakken. Ze helpen bij hyperpigmentatie, extreme droogheid van de huid, beschadiging door de zon, rosacea en acne. Beleef een buitengewone verandering van het uitzicht en de kwaliteit van je huid dankzij NeoStrata.

volledige text text verbergen