Montblanc ExplorerEau de Parfum voor Mannen

1×
Montblanc Explorer Eau de Parfum voor Mannen
Montblanc Explorer Eau de Parfum voor Mannen
60 ml
36,50

Code: MBL01729 | Op voorraad
1
PostNL
vrijdag 25-9-2020
Persoonlijk ophalen
vrijdag 25-9-2020
UPS Air Mail
donderdag 24-9-2020

Beschrijving van het parfum Montblanc Explorer
Samenstelling

Avontuur kent geen grenzen. De eau de parfum voor mannen Montblanc Explorer is bedoeld voor iedereen die graag nieuwe mogelijkheden verkent en ernaar verlangt om unieke momenten vol opwinding te beleven. Ga alle nieuwe uitdagingen aan met deze originele geur die je eindeloze energie geeft.

  • aromatische, houtachtige geur voor de moderne avonturier
  • voor dagelijks gebruik en speciale gelegenheden
  • met de meest kwaliteitsvolle ingrediënten van over de hele wereld

Samenstelling van de geur
De geurcompositie, die geselecteerde bestanddelen uit vele landen bevat, opent met frisse, Italiaanse bergamot en sensuele salie met een hint van pikante roze peper. De avontuurlijke reis vervolgt in het hart met aardse vetiver uit Haïti en afrodisiacale akkoorden van leer. In het slot ga je op weg naar Indonesische regenwouden voor exotische patchoeli, het exclusieve, houtachtige Akigalawood® en cacao die de hele compositie diepgang geeft.

Verhaal van de geur
De eau de parfum voor mannen Montblanc Explorer symboliseert het verlangen om ongerepte natuur én het binnenste van de mens te exploreren. De in leder getooide flacon is een eerbetoon aan de Europese ambachtskunst en pioniersgeest. Deze in 2019 gelanceerde geur steunt je in je verlangen om alle bergtoppen te beklimmen en uitdagingen aan te gaan.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Scharlei , Roze Peper , Bergamot
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Haïtiaanse vetiver, Leer
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Akigalawood®, Patchouli Blad , Ambroxan , cacaoboon
Geursoort
aromatisch, houtachtig

Over het merk Montblanc

Montblanc werd al in 1906 in Hamburg in Duitsland opgericht als bedrijf dat luxueuze vulpennen vervaardigde. Het merk Montblanc werd door drie mannen opgericht – Voss, Nehemias en Eberstein, die een van de meest luxueuze en exclusieve merken creëerden.

Vele jaren lang specialiseerde het merk Montblanc zich alleen op de fabricage van schrijfbenodigdheden van topkwaliteit, maar uiteindelijk werden aan het assortiment ook andere producten toegevoegd, waaronder uiteraard zeer originele parfums. Het merk is tegenwoordig bijzonder actief in de liefdadigheid, met name in de strijd tegen analfabetisme en de ongelijke toegang tot onderwijs, en exploiteert meer dan 60 winkels over de hele wereld vanuit de zetel in Hamburg, van Bombay tot Brisbane.

Review Montblanc Explorer