Ga naar hoofdcontent

Mexx

Over het merk Mexx

Geïnspireerd door het stadsleven en oneindige energie, draait het Nederlandse merk Mexx al meer dan 30 jaar mee op het ritme van de tijd. Mexx is opvallend en modern en blinkt uit met zijn doordacht design. Mexx parfums stralen de kracht van de jeugd uit.

 

Ze staan allemaal symbool voor authenticiteit, stijl en creativiteit en vormen een perfecte metgezel voor elke dag. Mexx ontstond in 1986 toen de handelaar Rattan Chadha zijn twee reeds bestaande merken, Mustache voor mannen en Emanuelle voor vrouwen, samenvoegde. Bij de eerste letters van beide namen voegde hij twee denkbeeldige kusjes XX en zo ontstond Mexx - de naam van één van de meest succesvolle fashion brands ter wereld. De modecollecties werden al snel aangevuld met Mexx geuren.

Het merk spoort jonge mensen aan om middelmatigheid in twijfel te trekken, om te experimenteren met een eigen stijl, om hun individualiteit te benadrukken en in zichzelf te geloven. Elk Mexx parfum onderstreept perfect de persoonlijkheid van iedereen die met volle teugen van het leven geniet, verlangt naar oneindig plezier en nieuwe ervaringen en niet bang is om op te vallen.

volledige text text verbergen